Upload de ontbrekende folder

Dirk folder - 1.11.2019 - 30.11.2019 - pagina 35 - NIET LANGER GELDIG *

Dirk folder - 1.11.2019 - 30.11.2019 - pagina 35 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 35 ... 73
Dirk-aanbieding - 1.11.2019 - 30.11.2019. Pagina 35.
1 ... 35 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van 1.11.2019 tot en met 30.11.2019. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Dirk
Bekijk meer
 
 
Snoepen–met–Sint Speculaasmuffins met chocoladekruidnoten Speculaaspop tussendoortje - 12 stuks 25 min. (+ 20 min. oventijd) tussendoortje - 1 stuks 20 min. (+ 30 min. wachttijd + 20 min. oventijd) n 200 n 5 n 300 n 2,5 gr chocoladekruidnoten gr zelfrijzend bakmeel n 125 gr suiker n 2½ tl koek- en speculaaskruiden n 2 eieren n 100 ml zonnebloemolie n 200 ml halfvolle melk n 125 gr poedersuiker n extra nodig: metalen muffinvorm, 12 papieren muffinvormpjes, keukenmachine, handmixer gr kaneelpoeder gr nootmuskaat n 2,5 gr kruidnagel gemalen n 1 gr gemberpoeder n 250 gr bloem n 1 tl bakpoeder n 125 gr lichte basterdsuiker n 125 gr boter, koud n 25 gr gesuikerde citroenrasp n 25 gr garneeramandelen n extra nodig: vershoudfolie, bakplaat, bakpapier, speculaaspopsteekvorm 1. Verwarm de oven voor op Speculaaspop Sinterklaas met het lekkerste snoepgoed 200°C. Zet in elke holte van de metalen muffinvorm een papieren vormpje. Doe 150 gr chocoladekruidnoten in een keukenmachine en hak grof. Bewaar de rest als garnering. 2. Meng in een ruime kom het zelfrijzend bakmeel met de suiker, de speculaaskruiden en een ½ tl zout. Klop met een handmixer de eieren er één voor één doorheen. Voeg langzaam de zonnebloemolie en de melk toe en klop op de hoogste stand van de mixer. 3. Schep de gehakte chocoladekruidnoten erdoor en vul met behulp van twee lepels de muffinvormpjes net niet helemaal vol. 4. Bak de muffins in ongeveer 20 minuten goudbruin en gaar. Laat afkoelen op een rek. 5. Meng het poedersuiker met 2 el water tot een mooi glad glazuur. Bestrijk de muffins met het glazuur en plak de resterende kruidnoten erop. 1. Zeef de kaneel, nootmuskaat, kruidnagel en gember in een kom met de bloem, een halve tl zout en een half zakje bakpoeder. 2. Voeg de suiker en de boter toe en wrijf met koude handen tot een korrelig deeg. Voeg de gesuikerde citroenrasp toe en kneed tot een samenhangend, soepel deeg. Dek af met vershoudfolie en zet 30 minuten koud weg. 3. Verwarm de oven voor op 175°C. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkblad tot ongeveer 0,5 cm dik. Druk met de steekvorm een speculaaspop uit het deeg en leg op de bakplaat met bakpapier. Herhaal tot al het deeg op is. Druk de amandelen in de speculaaspop. 4. Bak de speculaaspop in 20 minuten bruin en knapperig gaar. BEVAT P.P. 1807 KJ/432 KCAL, 20 GR VET WAARVAN 12 GR VERZADIGD, 56 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 25 GR SUIKERS, 6 GR EIWIT, 0 GR ZOUT EN 2 GR VOEDINGSVEZEL BEVAT P.P. 1403 KJ/335 KCAL, 12 GR VET WAARVAN 2 GR VERZADIGD, 52 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 27 GR SUIKERS, 5 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 1 GR VOEDINGSVEZEL Dirk 35 Dirk

Dirk folders

Meest bekeken advertenties