Upload de ontbrekende folder

Dirk folder - 1.11.2019 - 30.11.2019 - pagina 39 - NIET LANGER GELDIG *

Dirk folder - 1.11.2019 - 30.11.2019 - pagina 39 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 39 ... 73
Dirk-aanbieding - 1.11.2019 - 30.11.2019. Pagina 39.
1 ... 39 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van 1.11.2019 tot en met 30.11.2019. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Dirk
Bekijk meer
 
 
Snoepen–met–Sint Appelkruimeltaart met speculaaskruiden nagerecht - 4 pers. 15 min. (+ 35 min. oventijd) Sintwafel met strooigoed tussendoortje - 4 pers. 30 min. (+ 20 min. wachttijd) n 100 n 3 Jonagold appels n 140 gr rietsuiker n 1 el custardpoeder (pak 400 g) n 1 tl koek- en speculaaskruiden n 1 tl kaneelpoeder n 1 citroen n 175 gr havermout n 130 gr boter (koud) n extra nodig: ovenschaal 1. Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd in gelijke blokjes. Meng de appels met 2 el rietsuiker, custardpoeder, koek- en speculaaskruiden en kaneelpoeder. Halveer de citroen en pers het sap van de halve citroen uit en schep om. 2. Meng de rest van de suiker met de havermout. Snijd 110 gr boter in blokjes en meng met koude handen tot een kruimelig deeg. 3. Vet de ovenschaal in met de resterende boter. Verdeel de appelvulling over de ovenschaal en verspreid het kruimeldeeg er gelijkmatig over. 4. Bak de appelkruimeltaart in ongeveer 35 minuten goudbruin in de oven. BEVAT P.P. 2591 KJ/619 KCAL, 30 GR VET WAARVAN 18 GR VERZADIGD, 78 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 47 GR SUIKERS, 6 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 6 GR VOEDINGSVEZEL gr strooisnoep gr boter, op kamertemperatuur n 50 gr suiker n 8 gr vanillesuiker n 1 ei n 4 el volle melk n 250 gr zelfrijzend bakmeel n 2 tl koek- en speculaaskruiden n 25 ml zonnebloemolie n 125 ml slagroom n extra nodig: handmixer, wafelijzer n 100 1. Hak 70 gr strooisnoep grof. Houd de rest apart. Klop met een handmixer de boter met 30 gr suiker en de vanillesuiker luchtig. Mix het ei en de melk erdoor. 2. Zeef het zelfrijzend bakmeel, de koek- en speculaaskruiden en een halve tl zout boven het botermengsel en meng tot een deeg. Schep het gehakte strooigoed door het deeg. Dek de kom af en zet 20 minuten koud weg. 3. Vorm met natte handen 6 bolletjes van het deeg. Vet het wafelijzer in met olie en warm voor op middelhoge temperatuur. 4. Leg een deegbolletje in het midden van het wafelijzer. Sluit het wafelijzer en bak de wafel in ongeveer 4 minuten goudbruin. Vet het ijzer opnieuw in met olie en herhaal dit voor de rest van de wafels. 5. Klop de slagroom met de rest van de suiker stijf. Serveer de wafels met slagroom en strooi de rest van het strooisnoep over de slagroom. BEVAT P.P. 3128 KJ/748 KCAL, 41 GR VET WAARVAN 23 GR VERZADIGD, 83 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 32 GR SUIKERS, 10 GR EIWIT, 2 GR ZOUT EN 2 GR VOEDINGSVEZEL Dirk 39 Dirk

Dirk folders

Meest bekeken advertenties