Upload de ontbrekende folder

Dirk folder - 1.11.2019 - 30.11.2019 - pagina 51 - NIET LANGER GELDIG *

Dirk folder - 1.11.2019 - 30.11.2019 - pagina 51 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 51 ... 73
Dirk-aanbieding - 1.11.2019 - 30.11.2019. Pagina 51.
1 ... 51 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van 1.11.2019 tot en met 30.11.2019. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Dirk
Bekijk meer
 
 
Met_5_ingrediënten Wortelsoep Garneer de soep met paarse wortel vegetarisch lunch - 4 pers. 30 min. (+ 25 min. oventijd) 1. Verwarm de oven op 200°C. Verdeel de wortel over een bakplaat met bakpapier (leg de paarse wortel bij elkaar aan een kant van de bakplaat) en besprenkel met 2 el olijfolie. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Rooster de groente in ongeveer 25 minuten in een oven beetgaar. 2. Breng een ltr water aan de kook en los hier de bouillonblokjes in op. Pel de uien en snijd in dunne ringen. Verhit een soeppan met 2 el olijfolie en fruit de ui met het kaneel en de chilipoeder. Voeg een scheutje bouillon toe en stoof de uien op laag vuur zacht en gaar. 3. Houd de paarse wortels apart. Schep de resterende wortel bij de uien en voeg de bouillon toe. Warm door en pureer glad met de staafmixer. 5. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Server de soep in kommen en garneer met paarse wortel. Per persoon BEVAT P.P. 707 KJ/169 KCAL, 13 GR VET WAARVAN 3 GR VERZADIGD, 10 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 7 GR SUIKERS, 2 GR EIWIT, 2 GR ZOUT EN 4 GR VOEDINGSVEZEL 0fl* WIJNTIP I Am Pinot Grigio Rosé extra nodig: bakplaat, bakpapier, staafmixer + 400 gr gekleurde wortel (Fresh & easy ovengroenten) MOGELIJK NIET IN ALLE FILIALEN VERKRIJGBAAR + 2 groentebouillonblokjes + 2 uien + 1⁄2 tl kaneelpoeder 1⁄2 tl chilipoeder Dirk 51 Dirk

Dirk folders

Meest bekeken advertenties