Upload de ontbrekende folder

Dirk folder - 1.11.2019 - 30.11.2019 - pagina 59 - NIET LANGER GELDIG *

Dirk folder - 1.11.2019 - 30.11.2019 - pagina 59 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 59 ... 73
Dirk-aanbieding - 1.11.2019 - 30.11.2019. Pagina 59.
1 ... 59 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van 1.11.2019 tot en met 30.11.2019. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Dirk
Bekijk meer
 
 
Klassieke kersttaart Gebak - 12 pers. 30 min. (+ 60 min. in de oven) Een goede voorbereiding is het halve werk 60 minuten goudbruin en gaar. De taart is gaar als een satéprikker er schoon uit komt. 4. Keer de taart om met behulp van een bord en bestrijk met Grand Marnier. Verpak de afgekoelde taart in vershoudfolie of een luchtdichte n 250 gr tutti frutti kunststof container en bewaar in de n 100 gr krenten vriezer. n 250 ml Grand Marnier WEEK VAN TEVOREN n 100 gr boter (op kamertemperatuur) 5. Ontdooi de taart een week voor n 115 gr suiker kerst. Prik met een satéprikker gaatn 2 eieren jes in de taart. Doordrenk de taart n 85 ml melk (op kamertemperatuur) met de achtergebleven Grand n 1 tl vanillearoma Marnier. Pak de taart opnieuw goed n 150 gr bloem in met vershoudfolie en bewaar op n 1 tl bakpoeder een droge en koele plaats. OP DE DAG ZELF 6. Rol de fondant uit met de deegrol- ler tot circa een halve cm dik. Strooi eventueel wat poedersuiker om te voorkomen dat de fondant aan het werkblad plakt. Gebruik de springvorm-ring om te controleren of de cirkel groot genoeg is. Snijd met een mes het overige fondant langs de rand weg. Bedek de taart met het fondant en bewaar in de vershoudfolie of luchtdichte verpakking. BEVAT P.P. 1996 KJ/477 KCAL, 19 GR VET WAARVAN 9 GR VERZADIGD, 63 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 51 GR SUIKERS, 6 GR EIWIT, 0 GR ZOUT EN 6 GR VOEDINGSVEZEL WIJNTIP The Collection Cava n 200 gr chocoladereep puur gr luxe notenmix n 150 gr witte rolfondant n extra nodig: handmixer, springvorm 28 cm + bakpapier of grote tulbandvorm, kwast, satéprikker n 100 MAAND VAN TEVOREN 1. Verwarm de oven voor op 165°C. Hak de tutti frutti grof. Wel de krenten en de tutti frutti in de Grand Marnier. Meng met de handmixer in een ruime kom 85 gr boter en de suiker luchtig. Voeg de eieren één voor één toe, tot deze geheel zijn opgenomen. Meng de melk en het vanille­aroma door het eimengsel. Zeef de bloem boven de kom en voeg met het bakpoeder en een halve tl zout toe. Schep om tot een beslag. 2. Hak de chocolade fijn. Hak de notenmix grof en rooster in een droge koekenpan. Neem de tutti frutti uit de Grand Marnier, maar bewaar de vloeistof. Spatel het gewelde fruit met de noten en chocolade door het beslag. 3. Vet de bakvorm in met de resterende boter en bekleed indien nodig met bakpapier. Schep het beslag in de taartvorm en bak de taart in ongeveer Dirk 59 Dirk

Dirk folders

Meest bekeken advertenties