Upload de ontbrekende folder

Dirk folder - 1.12.2019 - 31.12.2019 - pagina 32 - NIET LANGER GELDIG *

Dirk folder - 1.12.2019 - 31.12.2019 - pagina 32 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 32 ... 73
Dirk-aanbieding - 1.12.2019 - 31.12.2019. Pagina 32.
1 ... 32 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van 1.12.2019 tot en met 31.12.2019. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Dirk
Bekijk meer
 
 
Voorgerechten Carpaccio met balsamico-uitjes Tompouce met gegrilde groente Tarte tatin van stoofpeer glutenvrij VOORGERECHT - 6 PERS. 45 MIN. (+ 15 MIN. OVENTIJD) n 6 plakjes bladerdeeg n 1 ei n 20 gr zwart sesamzaad n 1 knolselderij n 100 gr geitenkaas n 1 courgette n 2 rode paprika's n 80 gr rauwe ham n 200 ml balsamicoazijn n 1 tl suiker n extra nodig: 2 bakblikken met bakpapier, staafmixer, spuitzak, grillpan VOORGERECHT - 6 PERS. 45 MIN. (+ 25 MIN. OVENTIJD) n 1 kg stoofperen n 375 ml zoete rode wijn n 1 rol vers bladerdeeg n 1 el boter (koud) n ½ el bloem n 2 el suiker n 125 gr gorgonzola n 1 ei n 1 ½ el maïszetmeel n 3 takjes verse tijm n extra nodig: metalen quichevorm Ø 24 cm, kwastje 1. Verwarm de oven voor op 225°C. Ont­ 1. Schil en halveer de stoofperen en ver- balsamico­azijn en suiker in een steelpan en breng langzaam aan de kook. Laat op laag vuur 5 minuten al roerend zachtjes koken. Laat afkoelen. 2. Bereid de carpaccio volgens de aan­ wijzingen op de verpakking en garneer met de balsamico-­uitjes en rucola. dooi het bladerdeeg. Halveer de plakjes en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Klop het ei los en bestrijk er de plakjes mee. Bestrooi 6 van de plakjes met sesamzaad. Prik de andere plakjes een aantal keer in met een vork. Bak in 10-12 minuten goudbruin en gaar. Laat de oven aan staan. 2. Schil de knolselderij en snijd in blokjes. Kook in water met zout in 10 - 12 minuten gaar en giet af. Pureer met de geitenkaas tot gladde crème en breng op smaak met zout en peper. Schep in een spuitzak en leg weg tot gebruik. 3. Verhit een grillpan. Schaaf de courgette in dunne plakken. Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika snijd in repen. Meng de groente met 2 el olijfolie. Grill de groente in de hete grillpan tot er grill­ strepen ontstaan. 4. Verdeel de rauwe ham over de bakplaat en bak in 3-5 minuten knapperig in de oven. 5. Kook in een steelpan de azijn met suiker in tot siroop. Spuit de knolselderijpuree over de bladerdeegplakjes zonder sesamzaad. Verdeel hier de gegrilde paprika, courgette en knapperige ham over en besprenkel met balsamicosiroop. Dek af met een bladerdeegdakje met sesamzaad en serveer direct. wijder de klokhuizen. Doe de peren met de wijn in de pan, zodat de peren net onder staan. Breng aan de kook en stoof op laag vuur in 30 minuten beetgaar. Giet af en laat uitlekken. Bewaar het kookvocht. 2. Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg uit en snijd een cirkel ter grootte van de quichevorm. Vet de vorm in met boter en bestuif met bloem en suiker. 3. Leg de uitgelekte stoofpeertjes met de platte kant naar beneden in de vorm. Verkruimel de gorgonzola over de peren. 4. Leg het bladerdeeg op de peren en stop goed in. Klop het ei los en bestrijk het deeg met een kwastje. Bestrooi met zout naar smaak. Bak in 25 minuten goudbruin in de oven. 5. Kook intussen het kookvocht van de peren langzaam in tot siroop. Maak een glad papje van maïszetmeel en een beetje kookvocht en voeg toe zodat de siroop bindt. 6. Laat de taart 7 minuten afkoelen en draai om met behulp van een groot bord. Let op: er kan heet sap uitlopen. Bestrooi met verse tijm. Serveer met de siroop. BEVAT P.P. 1716 KJ/410 KCAL, 29 GR VET WAARVAN 8 GR VERZADIGD, 9 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 6 GR SUIKERS, 28 GR EIWIT, 3 GR ZOUT EN 1 GR VOEDINGSVEZEL BEVAT P.P. 1746 KJ/417 KCAL, 29 GR VET WAARVAN 13 GR VERZADIGD, 23 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 7 GR SUIKERS, 12 GR EIWIT, 2 GR ZOUT EN 2 GR VOEDINGSVEZEL WIJNTIP Château de Calebret Bordeaux WIJNTIP The Collection Côtes du Rhône WIJNTIP Calandiere Rosé Stressvrij VOORGERECHT - 6 PERS. 5 MIN. (+15 MIN. WACHTTIJD) n 100 gr zilveruitjes n 1 el appelstroop n 3 el balsamicoazijn n 1 el rietsuiker n 3 pakken carpaccio n 25 gr rucola 1. Doe de zilveruitjes, appelstroop, 32 Dirk Spectaculair Slim BEVAT P.P. 1998 KJ/478 KCAL, 23 GR VET WAARVAN 13 GR VERZADIGD, 46 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 25 GR SUIKERS, 9 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 4 GR VOEDINGSVEZEL 2016

Dirk folders

Meest bekeken advertenties