Upload de ontbrekende folder

Dirk folder - 1.12.2019 - 31.12.2019 - pagina 38 - NIET LANGER GELDIG *

Dirk folder - 1.12.2019 - 31.12.2019 - pagina 38 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 38 ... 73
Dirk-aanbieding - 1.12.2019 - 31.12.2019. Pagina 38.
1 ... 38 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van 1.12.2019 tot en met 31.12.2019. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Dirk
Bekijk meer
 
 
Hoofdgerechten Zalm in bladerdeeg Stressvrij HOOFDGERECHT - 6 PERS. - 15 MIN. (+ 15 MIN. IN DE OVEN) n 1 ovenschotel zalm in bladerdeeg ui n 2 geroosterde paprika’s n 5 gr krulpeterselie n 1 el olijfolie n 125 ml witte wijn n 200 gr roomkaas n 100 gr Hollandse garnalen n extra nodig: staafmixer n 1 1. Bereid de zalm in bladerdeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Snipper ondertussen de ui en snijd de paprika’s in grove stukken. Snijd de peterselie fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui 3 minuten. 38 Dirk Voeg de witte wijn toe en laat 2 minuten zachtjes koken. Voeg de roomkaas toe en laat smelten. Doe het roomkaasmengsel met de paprika in een hoge beker en pureer met een staafmixer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout. 3. Schenk terug in de pan en voeg de garnalen toe. Laat op laag vuur 2 mi­nuten zachtjes koken. Neem de pan van het vuur en voeg de peter­selie toe. Serveer de saus bij de zalm­ovenschotel. BEVAT P.P. 1119 KJ/267 KCAL, 21 GR VET WAARVAN 9 GR VERZADIGD, 4 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 3 GR SUIKERS, 13 GR EIWIT, 2 GR ZOUT EN 1 GR VOEDINGSVEZEL WIJNTIP Essence de Fruit Macon Villages 2015

Dirk folders

Meest bekeken advertenties