Upload de ontbrekende folder

Dirk folder - 1.12.2019 - 31.12.2019 - pagina 45 - NIET LANGER GELDIG *

Dirk folder - 1.12.2019 - 31.12.2019 - pagina 45 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 45 ... 73
Dirk-aanbieding - 1.12.2019 - 31.12.2019. Pagina 45.
1 ... 45 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van 1.12.2019 tot en met 31.12.2019. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Dirk
Bekijk meer
 
 
Hertenbiefstuk met bramensaus Kabeljauw-preipakketje Slim glutenvrij glutenvrij HOOFDGERECHT - 6 PERS. - 25 MIN. Spectaculair HOOFDGERECHT - 6 PERS. - 25 MIN. n 1040 n 6 hertenbiefstukken n 25 gr boter n 250 gr bramen (diepvries, ontdooid) n 60 ml port n 3 takjes verse tijm n ½ kippenbouillonblokje n 3 el crème fraîche n 2 el fruitspread sinaasappel & gember n extra nodig: aluminiumfolie 1. Bestrooi de biefstukken met peper en zout. Verhit de boter in een ruime koekenpan en bak de biefstukken 5 minuten op hoog vuur. Keer halverwege. Laat de biefstukken op een warm bord onder aluminiumfolie 10 minuten rusten. 2. Prak ondertussen de bramen met een vork tot een grove puree. Voeg samen met de port, tijm en het bouillonblokje toe aan het achtergebleven bakvet. Laat op middelhoog vuur 5 minuten inkoken. Verwijder de takjes tijm, meng de crème fraîche en fruitspread erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer bij de biefstukken. BEVAT P.P. 939 KJ/225 KCAL, 9 GR VET WAARVAN 5 GR VERZADIGD, 7 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 7 GR SUIKERS, 25 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 2 GR VOEDINGSVEZEL WIJNTIP Antica Valpolicella Ripasso Maak jouw feestdagen makkelijk met de ovenschotels van Dirk gr kabeljauwfilet pot geroosterde paprika in knoflookmarinade n 2 dikke preien n 2 el olijfolie n 250 ml witte wijn n 250 ml slagroom n 1 el dragon n extra nodig: 6 cocktailprikkers, aluminiumfolie n 1 1. Verwijder de uiteinden van de prei en snijd in de lengte open, maar niet geheel door. Was de prei. Haal van elke prei de zes buitenste bladeren eraf en houd apart. Snijd de rest van de prei fijn. 2. Verdeel de kabeljauwfilet in 6 gelijke porties en bestrooi met zout en versgemalen peper. Leg de preibladeren twee om twee kruislings neer. Leg hier een stuk kabeljauwfilet met een geroosterde paprika op en een handje prei. Zet vast met een cocktailprikker. 3. Verhit een hapjespan met de olijfolie en bak de preipakketjes op hoog vuur aan beide zijden aan tot de prei is geblakerd. Blus af met witte wijn en draai het vuur laag. Stoof de pakketjes met het deksel op de pan in 10 minuten gaar. 4. Neem de pakketjes uit de pan en houd warm op een bord onder aluminiumfolie. Voeg de slagroom en dragon toe en kook de saus in op hoog vuur. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Serveer de preipakketjes met de dragonsaus. BEVAT P.P. 1948 KJ/466 KCAL, 25 GR VET WAARVAN 12 GR VERZADIGD, 13 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 11 GR SUIKERS, 40 GR EIWIT, 4 GR ZOUT EN 3 GR VOEDINGSVEZEL WIJNTIP Touraine Sauvignon Blanc Dirk 45

Dirk folders

Meest bekeken advertenties