Upload de ontbrekende folder

Dirk folder - 1.12.2019 - 31.12.2019 - pagina 53 - NIET LANGER GELDIG *

Dirk folder - 1.12.2019 - 31.12.2019 - pagina 53 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 53 ... 73
Dirk-aanbieding - 1.12.2019 - 31.12.2019. Pagina 53.
1 ... 53 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van 1.12.2019 tot en met 31.12.2019. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Dirk
Bekijk meer
 
 
Bijgerechten Bloemkool en broccoli met ei-botersaus Slim glutenvrij BIJGERECHT - 6 PERS. 15 MIN. (+ 15 MIN. OVENTIJD) n 2 rode uien gr bloemkoolroosjes n 300 gr broccoliroosjes n 2 el olijfolie n 2 eieren n 5 gr krulpeterselie n 5 gr bieslook n 100 gr kruidenboter n extra nodig: bakplaat, bakpapier n 350 1. Verwarm de oven voor op Geef alledaagse groenten een feestelijk tintje 200°C. Snijd de rode uien in dunne partjes. Schep de bloemkool, broccoli en ui op een met bakpapier beklede bakplaat om met de olijfolie, peper en zout. Rooster in 15 minuten goudbruin en gaar in de oven. 2. Kook ondertussen de eieren in 8 minuten hard, giet af en laat schrikken onder koud stromend water. Pel ze en snijd in stukjes van 0,5 cm. Snijd de peterselie en bieslook fijn. 3. Laat de kruidenboter smelten. Meng met het ei, de peterselie en bieslook. Schep de groenten op een schaal en verdeel de ei-botersaus erover. Serveer direct. BEVAT P.P. 824 KJ/197 KCAL, 17 GR VET WAARVAN 8 GR VERZADIGD, 5 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 4 GR SUIKERS, 5 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 4 GR VOEDINGSVEZEL Dirk 53

Dirk folders

Meest bekeken advertenties