Upload de ontbrekende folder

Dirk folder - 1.12.2019 - 31.12.2019 - pagina 54 - NIET LANGER GELDIG *

Dirk folder - 1.12.2019 - 31.12.2019 - pagina 54 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 54 ... 73
Dirk-aanbieding - 1.12.2019 - 31.12.2019. Pagina 54.
1 ... 54 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van 1.12.2019 tot en met 31.12.2019. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Dirk
Bekijk meer
 
 
Bijgerechten Zoete aardappel ovenschotel Kruidensalade Stressvrij glutenvrij vegetarisch glutenvrij vegetarisch BIJGERECHT - 6 PERS. 15 MIN. (+ 35 MIN. OVENTIJD) BIJGERECHT - 6 PERS. 15 MIN. (+ 40 MIN. OVENTIJD) Slim n 1 n 1 kg oranje zoete aardappelen n 6 el olijfolie n 50 ml ahornsiroop n 75 gr pecannoten n 100 gr granaatappelpitjes n extra nodig: bakplaat, bakpapier 1. Verwarm de oven voor op 220°C. Schil de zoete aardappelen en snijd ze in plakken van 1 cm. Schep de plakken om met 4 el olie en een beetje zout en verdeel over de bakplaat. 2. Bak de zoete aardappel in 40 minuten goudbruin en gaar in de oven. Schep halverwege om. 3. Besprenkel met de rest van de olie, de ahornsiroop en breek de pecannoten erboven. Bestrooi met een beetje zout en de granaatappelpitjes en serveer direct. BEVAT P.P. 1584 KJ/379 KCAL, 19 GR VET WAARVAN 2 GR VERZADIGD, 45 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 17 GR SUIKERS, 3 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 5 GR VOEDINGSVEZEL 54 Dirk zak ovengroenten gekleurde wortel n 4 el honing n 2 citroenen n 2 pastinaken n 2 zakken slamelange (125 gr) n 1 bakje verse dille n 1 bakje verse bieslook n 2 el extra vierge olijfolie n 1 bakje notenmix pistachio n extra nodig: ovenschaal, dun­ schiller, bakblik met bakpapier 1. Verwarm de oven voor op 190°C. Hartige cake Spectaculair glutenvrij BIJGERECHT - 6 PERS. 30 MIN. (+ 1 UUR OVENTIJD) (+ 10 MIN. WACHTTIJD) n 2 n 10 n 2 courgettes el olijfolie n 1 kg vastkokende aardappelen n 1 kg knolselderij n 200 ml slagroom n 2 gr rozemarijn tenen knoflook n 1 ei n 100 gr katenspek n extra nodig: cakeblik, bakpapier, aluminiumfolie Meng in een ovenschaal de gekleurde wortel met de honing, het sap van een halve citroen, zout en peper. Bak 35 minuten tot de wortel gaar en gekaramelliseerd is. Schep halverwege om. 2. Schil de pastinaken en snijd ze over de lengte met een dunschiller in dunne plakken en halveer. Ver­deel over een ovenschaal en bak in 8 minuten krokant. Schep regelmatig om. 3. Snijd de dille en de bieslook fijn en meng met de slamelange. Besprenkel met olijfolie, het sap van één citroen, zout en peper. Schep de gekaramelliseerde wortel lauwwarm door de salade en garneer met notenmix en de pastinaakchips. 1. Verwarm de oven voor op 170°C. Snijd de courgettes in de lengte in lange dunne plakken van 3 mm. Verhit de olijfolie in een pan en bak de courgette in delen aan een kant goudbruin. Bekleed een met bak­papier bekleed cakeblik overdwars met de courgette met de gebakken kant naar onder. Laat de courgette een stukje over de rand hangen. 2. Schil de aardappelen en knolselderij en snijd in dunne plakken van 3 mm. Snijd 2 takjes rozemarijn en de knoflook fijn. Klop het ei met de slagroom los. Schep de aardappel, knolselderij, roze­marijn, knoflook door het slagroommengsel. 3. Schep een derde van het aardappelmengsel in de cakevorm en beleg met de helft van het katenspek. Herhaal en eindig met het aardappelmengsel. Vouw de overhangende courgette eroverheen en dek af met aluminiumfolie. Bak 1 uur in de oven. Verwijder de laatste 15 minuten het aluminiumfolie. 4. Snijd de cake in plakken en garneer met de rest van de rozemarijn. BEVAT P.P. 1531 KJ/366 KCAL, 23 GR VET WAARVAN 2 GR VERZADIGD, 27 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 18 GR SUIKERS, 8 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 9 GR VOEDINGSVEZEL BEVAT P.P. 1849 KJ/442 KCAL, 20 GR VET WAARVAN 10 GR VERZADIGD, 47 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 8 GR SUIKERS, 12 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 12 GR VOEDINGSVEZEL

Dirk folders

Meest bekeken advertenties