Upload de ontbrekende folder

Dirk folder - 1.12.2019 - 31.12.2019 - pagina 9 - NIET LANGER GELDIG *

Dirk folder - 1.12.2019 - 31.12.2019 - pagina 9 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 9 ... 73
Dirk-aanbieding - 1.12.2019 - 31.12.2019. Pagina 9.
1 ... 9 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van 1.12.2019 tot en met 31.12.2019. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Dirk
Bekijk meer
 
 
serveertip Champagneflûte met rozemarijntakje en frambozen Bierpunch Mistletoe cranberry aperol 2. Voeg de bevroren banaan, 200 ml kokosmelk, 300 ml Imperial coconut premium, 150 ml ananassap en het sap van de citroen toe aan de blender. Meng tot een gladde massa. 3. Giet het mengsel in de glazen en garneer met een krul van de citroenschil. BEVAT P.P. 1159 KJ/277 KCAL, 9 GR VET WAARVAN 7 GR VERZADIGD, 39 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 34 GR SUIKERS, 2 GR EIWIT, 0 GR ZOUT EN 1 GR VOEDINGSVEZEL Bierpunch 6 PERS. - 20 MIN. 1. Kneus 4 kruidnagels en 1 el jeneverbessen met het lemmet van een mes. Breng met 2 steranijs en 500 ml sinaasappelsap aan de kook. Mistletoe cranberry aperol Laat 10 minuten zachtjes koken. Giet het mengsel door een zeef en vang het sap op. Laat afkoelen. 2. Halveer 1 citroen en pers de helft van de vrucht uit. Snijd de andere helft in plakken. Snijd 1 sinaasappel in plakken. 3. Meng in een ruime kan het sinaasappelsap, 66 ml Brugse zot dubbel, citroensap en 75 ml Coebergh. Verdeel wat ijsklontjes, 100 gr bramen, de rest van de steranijs en sinaasappelen citroenplakken over 6 glazen en schenk de bierpunch erbij. 50 ml cranberrysap, het sap van 1 limoen en 3 el honing. Splits een ei en bewaar het eiwit. Voeg 1 tl (3 gr) eiwit toe aan de mix. Schud de cocktail 30 tot 60 seconden met 5 ijsblokjes. Giet af, gooi het ijs weg en shake de cocktail opnieuw (dry shake) voor een mooie dikke eiwitschuimlaag. 2. Schenk de cocktail in het glas. Garneer met een takje rozemarijn en verse cranberry’s. Herhaal voor de overige 3 cocktails en serveer direct. BEVAT P.P. 332 KJ/79 KCAL, 0 GR VET WAARVAN 0 GR VERZADIGD, 14 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 12 GR SUIKERS, 1 GR EIWIT, 0 GR ZOUT EN 1 GR VOEDINGSVEZEL BEVAT P.P. 473 KJ/113 KCAL, 0 GR VET WAARVAN 0 GR VERZADIGD, 22 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 20 GR SUIKERS, 1 GR EIWIT, 0 GR ZOUT EN 1 GR VOEDINGSVEZEL 4 PERS. - 15 MIN. 1. Vul de cocktailshaker met 50 ml aperol, Dirk 9

Dirk folders

Meest bekeken advertenties