Upload de ontbrekende folder

Dirk folder - pagina 13 - NIET LANGER GELDIG *

Dirk folder - pagina 13 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 13 ... 81
Dirk-aanbieding. Pagina 13.
1 ... 13 ... 81

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van - tot en met -. We hebben 80 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 80. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Dirk
Bekijk meer
 
 
Aardappel–van–a–tot–z Warme aardappelsalade vegetarisch glutenvrij hoofdgerecht – 4 pers. 10 min. (+ 35 min. oventijd en 5 min. wachttijd) n n n n n n n n n 1 kg aardappelen (verschillende soorten: gourmande, zoete aardappel) 300 ml olijfolie extra vierge 6 eieren 1 ½ el fijne mosterd 80 ml wittewijnazijn 100 gr kappertjes 1 bos bosui 75 g rucola extra nodig: bakplaat, bakpapier, staafmixer 1. Verwarm de oven voor op 210°C. Borstel de aardappelen schoon onder de kraan, halveer de grote exemplaren en snijd in kwarten. Dep de aardappelen droog met keukenpapier en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met 2 el olijfolie en een beetje zout. Bak de aardappelen in 35 minuten knapperig gaar in de oven. 2. Kook de 4 eieren in 8 minuten hard. Laat schrikken onder koud stromend water. 3. Splits 2 eieren en meng de eidooiers in een maatbeker met de mosterd en de wittewijnazijn. Meng met de staafmixer en voeg beetje bij beetje de resterende olijfolie toe tot een dunne mayonaise ontstaat. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. 4. Haal de aardappelen uit de oven en schep in een ruime schaal. Snijd de bosui in dunne, schuine ringen. Meng de mayonaise, bosui, en de kappertjes door de aardappelen. Pel de eieren en snijd ze doormidden. Schep de aardappelsalade om met de rucola. Garneer met partjes hardgekookt ei. BEVAT P.P. 4052 KJ/969 KCAL, 78 GR VET WAARVAN 12 GR VERZADIGD, 53 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 11 GR SUIKERS, 9 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 7 GR VOEDINGSVEZEL Hash browns vegetarisch glutenvrij ontbijt – 4 pers. – 30 min. n handig Is de soep of saus te dun? Voeg dan een gekookte aardappel toe. Het zetmeel zorgt voor een lichte binding. feit Frietjes zijn een Belgische uitvinding. Zij eten sinds 1680 kleine gefrituurde visjes. Wanneer het water destijds bevroren was en het te gevaarlijk werd om te vissen, sneed men aardappelen in de vorm van visjes om te frituren. De friet was geboren. n n n n n 750 gr aardappelen 3 el zonnebloemolie 1 tl gerookte paprikapoeder 4 eieren 15 gr platte peterselie extra nodig: rasp of keukenmachine 1. Schil de aardappelen en rasp ze grof. Gebruik hiervoor eventueel een keukenmachine. Spoel onder koud stromend water het vrijgekomen zetmeel weg en dep droog met keukenpapier. Schep in een kom om met 1 el olie en breng op smaak met zout, versgemalen peper en gerookte paprika­poeder. 2. Verwarm een hapjespan met 2 el olie op middelhoog vuur. Schep een ruime hoeveelheid van het aardappelmengsel in de pan en bak al omscheppend 5 minuten aan tot deze begint te verkleuren. Voeg indien nodig extra olie toe. 3. Verdeel nu de aardappel in 4 'nestjes'. Breek een ei in het midden van elk nestje en bak de hash browns in 5 - 8 minuten gaar en aan de onderkant goudbruin. Gaar het ei met het deksel op de pan. Draai zodra het ei gestold is de hash brown om met een spatel en bak nog 1 minuut. 4. Hak intussen de peterselie fijn. Bestrooi de hash browns met peterselie en serveer warm. BEVAT P.P. 1260 KJ/301 KCAL, 12 GR VET WAARVAN 2 GR VERZADIGD, 36 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 2 GR SUIKERS, 10 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 4 GR VOEDINGSVEZEL Dirk 13

Dirk folders

Meest bekeken advertenties