Upload de ontbrekende folder

Dirk folder - pagina 15 - NIET LANGER GELDIG *

Dirk folder - pagina 15 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 15 ... 81
Dirk-aanbieding. Pagina 15.
1 ... 15 ... 81

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van - tot en met -. We hebben 80 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 80. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Dirk
Bekijk meer
 
 
Aardappelsoep glutenvrij voorgerecht – 4 pers. – 25 min. n n n n n n n n n 225 gr kruimige aardappelen 1 sjalot 4 el zonnebloemolie 200 gr prei fijn (gesneden) 50 ml witte wijn 2 kippenbouillonblokjes 150 ml slagroom 125 g bacon extra nodig: staafmixer Per persoon 0‡^ 1. Schil de aardappelen en snijd in kleine blokjes. Pel de sjalot en snipper fijn. 2. Verhit een ruime soeppan met 2 el olie en fruit de sjalot. Voeg de aardappel­­­­blokjes en twee derde van de prei toe en bak al omscheppend aan. Laat op laag vuur 10 minuten garen, schep regelmatig om. Blus af met de wijn. Voeg 750 ml water en de bouilonblokjes toe en breng aan de kook. Kook 15 minu­­ten op laag vuur tot de aardappel zacht en gaar is. Pureer de soep glad met de staafmixer en voeg de slagroom toe. Voeg indien nodig extra water toe. Breng op smaak met zout en vers­gemalen peper. 3. Verhit een koekenpan en bak de bacon knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier. Dep de rest van de prei droog met keukenpapier. Verhit een koekenpan met 2 el olie en bak de prei op hoog vuur goudbruin en knapperig. Verdeel de soep over 4 kommen en garneer met de knapperige bacon en prei. BEVAT P.P. 1530 KJ/366 KCAL, 28 GR VET WAARVAN 12 GR VERZADIGD, 16 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 4 GR SUIKERS, 9 GR EIWIT, 4 GR ZOUT EN 3 GR VOEDINGSVEZEL WIJNTIP Alto Plano Chardonnay Aardappelpannenkoekjes vegetarisch snack – 4 pers. – 20 min. n n n n n n n n n n 250 g vastkokende aardappelen 150 g wortel­julienne 1 bos bosui 1 groene peper (pepermix, 3 stuks) 5 el bloem 3 el maïszetmeel 1 ei 2 el zonnebloemolie 1 el sojasaus ½ el sesamolie 1. Schil de aardappelen en snijd fijn in luci- fers. Doe ze in een kom en bestrooi met 1/2 tl zout zodat het vocht eruit trekt. Snijd de bosui in ragfijne ringen. Verwijder de steel en de zaadlijsten van de groene peper en snijd in dunne ringen. 2. Meng in een kom de bloem met het maïszetmeel, 1/4 tl zout en klop los met het ei. Dep de aardappelen droog en schep door het beslag. Meng met de wortel­ julienne, de groene peper en de helft van de bosui tot een stevig beslag. Voeg indien nodig een beetje water toe. 3. Verhit een koekenpan met 2 el olie op middelhoog vuur. Schep 2 el beslag in de hete pan en verdeel het gelijkmatig in een ronde vorm. Herhaal, afhankelijk van de grootte van de pan voor ca. 4 pannen­ koekjes. Zet het vuur lager en bak ongeveer 2 minuten aan elke kant licht goudbruin. Herhaal met de rest van het beslag. 4. Meng de sojasaus met sesamolie en breng op smaak met versgemalen peper. Serveer de pannen­koekjes warm met de rest van de bosui en de dipsaus. BEVAT P.P. 1144 KJ/274 KCAL, 13 GR VET WAARVAN 2 GR VERZADIGD, 32 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 7 GR SUIKERS, 6 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 4 GR VOEDINGSVEZEL Dirk 15

Dirk folders

Meest bekeken advertenties