Upload de ontbrekende folder

Dirk folder - pagina 21 - NIET LANGER GELDIG *

Dirk folder - pagina 21 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 21 ... 81
Dirk-aanbieding. Pagina 21.
1 ... 21 ... 81

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van - tot en met -. We hebben 80 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 80. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Dirk
Bekijk meer
 
 
Linzenstoof met kip glutenvrij hoofdgerecht – 4 pers. – 25 min. n n n n n n n n n n n 8 mandarijnen 4 el olijfolie 2 el honing 1 teentje knoflook 2 cm gember 4 kipdijfilets (440 gr) 2 venkelknollen 250 gr cherrytomaatjes 400 gr linzen (blik) 20 gr bieslook extra nodig: rasp 25 min. 1. Pers voor de marinade 4 manda- rijnen uit en meng het sap in een ruime kom met de helft van de olijfolie en de honing. Pers de knoflook boven het mengsel en rasp er de gember boven. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Marineer de kipdijfilets minimaal 20 minuten in het sap. Zet tot gebruik koud weg. 2. Halveer de venkel, verwijder de harde kern en snijd in dunne plakken. Snijd met een scherp mes de boven- en onderkant van 4 mandarijnen en snijd de schil rondom weg. Snijd de partjes met het mes weg tussen de vliesjes. Halveer de tomaatjes. 3. Verhit een braadpan met de rest van de olijfolie en bak de kip rondom bruin aan. Voeg de venkel toe en bak nog 5 minuten mee. Voeg de marinade met de tomaatjes toe en stoof met de deksel op de pan in 10 - 12 minuten gaar. Spoel de linzen onder koud stromend water. Laat uitlekken in een vergiet. Voeg toe en verwarm, maar laat niet koken. Breng de stoof op smaak met zout en versgemalen peper. Hak de bieslook fijn en strooi over de stoof. BEVAT P.P. 2324 KJ/556 KCAL, 29 GR VET WAARVAN 7 GR VERZADIGD, 39 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 23 GR SUIKERS, 30 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 10 GR VOEDINGSVEZEL WIJNTIP La Chasse Cotes du Rhone Tip_van_Dirk Maak de stoof pittiger met een rode peper of wat cayennepeper. Dirk 21

Dirk folders

Meest bekeken advertenties