Upload de ontbrekende folder

Dirk folder - pagina 38 - NIET LANGER GELDIG *

Dirk folder - pagina 38 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 38 ... 81
Dirk-aanbieding. Pagina 38.
1 ... 38 ... 81

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van - tot en met -. We hebben 80 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 80. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Dirk
Bekijk meer
 
 
Kies–bewust Deze pasta heeft een aardse en nootachtige smaak Speltpasta met geroosterde groenten vegetarisch hoofdgerecht – 4 pers. 20 min. (+ 20 min. oventijd) n n n n n n n n n 1 courgette 1 paprika 2 rode uien 2 el olijfolie 200 gr Grand’Italia spelt penne volkoren 200 gr cottage cheese 125 gr groene pesto 2 takjes basilicum extra nodig: ovenschaal 1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de courgette in de lengte in vieren en snijd in plakken van 2 cm. Halveer de paprika overlangs, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes van 2 cm. Snijd de uien in halve ringen van 1 cm. Doe de groenten in een ruime ovenschaal en schep om met de olijfolie, peper en zout. Rooster 20 minuten in de oven. Schep halver­wege om. 2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en vang 1 kopje kookvocht op. Meng de cottage cheese met de pesto en schep samen met 4 el kookvocht door de warme pasta. Verdeel over vier borden en schep de geroosterde groenten erop. Garneer met de basilicum. BEVAT P.P. 1902 KJ/455 KCAL, 21 GR VET WAARVAN 4 GR VERZADIGD, 45 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 12 GR SUIKERS, 18 GR EIWIT, 2 GR ZOUT EN 6 GR VOEDINGSVEZEL 38 Dirk Per persoon 1›#

Dirk folders

Meest bekeken advertenties