Upload de ontbrekende folder

Dirk folder - pagina 39 - NIET LANGER GELDIG *

Dirk folder - pagina 39 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 39 ... 81
Dirk-aanbieding. Pagina 39.
1 ... 39 ... 81

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van - tot en met -. We hebben 80 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 80. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Dirk
Bekijk meer
 
 
Per persoon 1™! Pasta Alfredo vegetarisch hoofdgerecht – 4 pers. 25 min. n n n n n n n n 1 citroen 2 el olijfolie 20 gr basilicum 40 gr rucola 300 gr tagliatelle uovo 80 gr roomboter 150 gr extra belegen kaas (stuk) extra nodig: rasp 1. Rasp de gele schil van de citroen Heerlijke romige pasta met lekker veel kaas en pers de helft van de vrucht uit. Klop van het citroenrasp, -sap, de olijfolie, peper en zout een dressing. Pluk de blaadjes van de takjes basilicum en snijd grof. Meng de dressing met de rucola en basilicum. 2. Breng een ruime pan water met zout aan de kook. Kook de pasta in 8 minuten al dente. Giet af en vang 150 ml kookvocht op. 3. Snijd ondertussen de boter in blokjes en rasp de kaas op een fijne rasp. Breng het kookvocht in een koekenpan tegen de kook aan. Voeg beetje bij beetje en al roerend de boter toe. Voeg pas het volgende stukje toe als de rest helemaal is opgenomen. Voeg op dezelfde manier al roerend 125 gr kaas toe. Roer tot een gladde saus. Schep de pasta door de saus zodat deze rondom bedekt is. Verdeel over vier borden en breng op smaak met versgemalen peper en de rest van de kaas. Serveer met de rucolasalade. BEVAT P.P. 2321 KJ/555 KCAL, 35 GR VET WAARVAN 19 GR VERZADIGD, 41 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 2 GR SUIKERS, 17 GR EIWIT, 2 GR ZOUT EN 3 GR VOEDINGSVEZEL Dirk 39

Dirk folders

Meest bekeken advertenties