Upload de ontbrekende folder

Dirk folder - pagina 40 - NIET LANGER GELDIG *

Dirk folder - pagina 40 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 40 ... 81
Dirk-aanbieding. Pagina 40.
1 ... 40 ... 81

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van - tot en met -. We hebben 80 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 80. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Dirk
Bekijk meer
 
 
Kies–bewust Broccolipizza vegetarisch Maak van broccolirijst een knapperige pizzabodem hoofdgerecht – 4 pers. 30 min. (+ 40 min. oventijd) n n n n n n n n n n n 2 eieren 400 gr broccolirijst 40 gr geraspte kaas 60 gr panko 250 gr kastanjechampignons 1 courgette 2 el olijfolie 100 gr tomato frito 2 bollen mozzarella 10 gr basilicum extra nodig: bakplaat, bakpapier 1. Verwarm de oven voor op 200°C. Klop de eieren los in een ruime kom. Meng de broccolirijst, geraspte kaas en panko erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het deeg over een met bakpapier beklede bakplaat en duw licht aan. Bak in circa 25 minuten goudbruin en gaar in de oven. 2. Snijd ondertussen de champignons in kwarten. Halveer de courgette in de lengte en verwijder met een lepel de zaadlijsten. Snijd in plakjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de courgette in 8 minuten goudbruin en gaar. Schep uit de pan. Bak de champignons in het achtergebleven bakvet in 5 minuten goudbruin en gaar. 3. Neem de broccolipizza uit de oven en beleg met de tomato frito, gebakken courgette en champignons. Breng op smaak met peper en zout. Bak 10 minuten in de oven. 4. Scheur ondertussen de mozzarella in stukjes van 2 cm. Neem de broccolipizza’s uit de oven en garneer met de mozzarella en basilicum. BEVAT P.P. 1741 KJ/416 KCAL, 24 GR VET WAARVAN 11 GR VERZADIGD, 21 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 10 GR SUIKERS, 26 GR EIWIT, 2 GR ZOUT EN 6 GR VOEDINGSVEZEL 40 Dirk Per persoon 1°%

Dirk folders

Meest bekeken advertenties