Upload de ontbrekende folder

Dirk folder - pagina 66 - NIET LANGER GELDIG *

Dirk folder - pagina 66 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 66 ... 81
Dirk-aanbieding. Pagina 66.
1 ... 66 ... 81

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van - tot en met -. We hebben 80 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 80. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Dirk
Bekijk meer
 
 
Gehaktballen Indische varkensballetjes hoofdgerecht – 4 pers. – 35 min. n n n n n Per persoon n n 1·@ n n n 1 ui 2 tenen knoflook 5 el zonnebloemolie 2 el komijn 2 el koriander 1 ½ el sambal badjak 8 el ketjap 500 gr varkensgehakt 300 gr pandanrijst 600 gr sperziebonen gebroken 1. Snipper de ui en snijd de knof- barstensvol smaak look fijn. Verhit 2 el olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook 15 minuten op laag vuur. Voeg de laatste 3 minuten de komijn, koriander en 1 el sambal toe. 2. Meng het ui-specerijenmengsel en 5 el ketjap door het gehakt en breng op smaak met peper en eventueel zout. Rol er 16 gelijke gehaktballetjes van. Verhit de rest van de olie in de koekenpan en bak de gehaktballetjes in 10-15 minuten rondom bruin en gaar. 3. Bereid ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de boontjes in water met zout in 8 minuten beetgaar. 4. Schep de gehaktballetjes uit de pan op een bord en voeg de rest van de ketjap, 75 ml water en de rest van de sambal toe aan het kookvocht. Laat 5 minuten zachtjes koken. Serveer de gehaktballetjes met de jus, rijst en boontjes. Lekker met gebakken uitjes. BEVAT P.P. 3101 KJ/741 KCAL, 29 GR VET WAARVAN 6 GR VERZADIGD, 82 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 21 GR SUIKERS, 36 GR EIWIT, 3 GR ZOUT EN 6 GR VOEDINGSVEZEL Wijntip I am Cabernet Sauvignon 66 Dirk

Dirk folders

Meest bekeken advertenties