Upload de ontbrekende folder

Dirk folder - pagina 22 - NIET LANGER GELDIG *

Dirk folder - pagina 22 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 22 ... 79
Dirk-aanbieding. Pagina 22.
1 ... 22 ... 79

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van - tot en met -. We hebben 78 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 78. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Dirk
Bekijk meer
 
 
Paasbest_met_Dirk Saucijzenbroodje brunchgerecht - 10 stuks 15 min. (+ 25 min. oventijd) n n n n n Per stuk 0. 40 n n n 10 plakjes bladerdeeg 400 gr fijne verse worst 1 tl paprikapoeder 1 tl kerriepoeder 1 tl mosterd 1 ei 1 el sesamzaad extra nodig: bakplaat met bakpapier 1. Verwarm de oven voor op Dirk Tip van Bak de saucijzenbroodjes een dag van tevoren en warm voor gebruik enkele minuten in de voorverwarmde oven. 22 Dirk 180 °C. Laat de plakjes bladerdeeg los van elkaar ontdooien op het keukenblad. 2. Verwijder met een mes het velletje van de worst. Kneed het worstvlees in een kom met het paprikapoeder, kerriepoeder en de mosterd. Leg in de lengte van elk bladerdeegplakje een streep worstvlees. Vouw het bladerdeeg (lucht) dicht over het vlees en druk de randen aan met een vork. (Halveer eventueel de saucijzenbroodjes met een scherp mes voor kleinere broodjes.) 3. Klop het ei los met 1 el water en bestrijk het deeg met losgeklopt ei. Bestrooi met sesamzaad. Verdeel de saucijzenbroodjes over de bakplaat en bak in ca. 20 - 25 minuten goudbruin en knapperig in de oven. Eet (lauw) warm of afgekoeld. BEVAT P.P. 1541 KJ/368 KCAL, 29 GR VET WAARVAN 12 GR VERZADIGD, 16 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 2 GR SUIKERS, 10 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 1 GR VOEDINGSVEZEL

Dirk folders

Meest bekeken advertenties