Upload de ontbrekende folder

Dirk folder - pagina 25 - NIET LANGER GELDIG *

Dirk folder - pagina 25 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 25 ... 79
Dirk-aanbieding. Pagina 25.
1 ... 25 ... 79

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van - tot en met -. We hebben 78 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 78. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Dirk
Bekijk meer
 
 
Paasbest_met_Dirk Focaccia met olijf en zontomaat Croque madame brunchgerecht - 8 pers. - 15 min. (+ 30 min. wachttijd, 20 min. oventijd) n vegetarisch brunchgerecht - 4 pers. - 10 min. n n n n n n n n 500 gr bloem 2 el Italiaanse kruidenmix (gedroogd) 1 el suiker 14 gr instantgist (2 zakjes) 165 gr olijven en zontomaten (Italia mix) 2 el olijfolie extra nodig: bakplaat met bakpapier, zeef n n n n n n n 150 gr Emmentaler 100 gr geraspte kaas (Old Amsterdam) 1 Batard wit 1 el mosterd 100 gr achterham flinterdun (vleeswaren) 55 gr boter (kamertemperatuur) 4 eieren 1 bakje tuinkers extra nodig: rasp 1. Rasp de emmentaler en meng in een 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Zeef de bloem boven een ruime kom en druk met de hand een kuil in het midden. Bestrooi de buitenste rand met 0,5 el zout en de Italiaanse kruiden. Schenk 150 ml lauwwarm water in het midden van de bloem en los hier met de vingertoppen (met een draaiende beweging) de suiker en de gist in op. Maak steeds grotere cirkels en neem steeds een beetje bloem mee, tot zich een deeg vormt. 2. Kneed 15 minuten stevig door tot een elastisch deeg ontstaat dat niet plakt. Verdeel het deeg met de hand over de bakplaat en duw er met natte vingertoppen elke 3 cm deukjes in. Druk de olijven en tomaatjes in het deeg. Besprenkel het deeg met 2 el water en de olijfolie en bestrooi met grof zeezout. Laat het deeg 30 minuten op een warme plek rijzen. Bak het brood in ca. 20 minuten goudbruin en knapperig in de oven. kom met de geraspte kaas. Snijd 8 dikkere plakken brood. Bestrijk de boterhammen dun met mosterd en strooi 150 gr kaas over 4 boterhammen. Verdeel de achterham over de kaas en dek af met een plak brood. 2. Verhit een koekenpan met 30 gr boter en bak de tosti’s per 2 in 8 minuten goudbruin, druk iets aan en keer halverwege. Bestrooi de tosti’s met de rest van de geraspte kaas. 3. Verhit intussen een grote koekenpan met de rest van de boter. Bak de spiegeleieren in ca. 4 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. 4. Verdeel de tosti’s over 4 borden en leg op elke tosti een spiegelei. Knip de tuinkers en strooi over de tosti’s. Eat natural Bij Eat Natural houden ze het graag simpel. In Essex, UK mixen ze alle natuurlijke ingrediënten met de hand en roosteren deze in kleine porties. Altijd met liefde en aandacht, zodat ze de lekkerste repen en ontbijtgranen kunnen maken. BEVAT P.P. 3274 KJ/783 KCAL, 41 GR VET WAARVAN 24 GR VERZADIGD, 61 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 4 GR SUIKERS, 41 GR EIWIT, 4 GR ZOUT EN 4 GR VOEDINGSVEZEL BEVAT P.P. 2482 KJ/593 KCAL, 13 GR VET WAARVAN 2 GR VERZADIGD, 95 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 6 GR SUIKERS, 19 GR EIWIT, 3 GR ZOUT EN 11 GR VOEDINGSVEZEL Dirk 25

Dirk folders

Meest bekeken advertenties