Upload de ontbrekende folder

Dirk folder - pagina 31 - NIET LANGER GELDIG *

Dirk folder - pagina 31 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 31 ... 79
Dirk-aanbieding. Pagina 31.
1 ... 31 ... 79

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van - tot en met -. We hebben 78 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 78. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Dirk
Bekijk meer
 
 
Spinaziebagel met zalm brunchgerecht - 4 stuks - 15 min. n n n n n n n n n n n 4 eieren 20 gr verse bieslook 200 gr verse roomkaas 1 el geraspte mierikswortel 2 el olijfolie 300 gr verse spinazie 1 citroen 4 el kappertjes 200 gr gerookte zalm 4 bagels (afbakbrood) extra nodig: rasp 1. Bak de bagels volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Kook de eieren in 5 minuten zacht en laat schrikken onder koud stromend water. Snijd de bieslook fijn. Rasp de schil van de citroen en pers hem uit. Roer de verse roomkaas los met de mierikswortel, 0,5 el citroenrasp en 3 el bieslook. Breng op smaak met versgemalen peper. 3. Verhit een koekenpan met de olie op middelhoog vuur en voeg de spinazie hand voor hand toe tot deze slinkt. Strooi over de spinazie het sap uit de citroen. Schep vervolgens de kappertjes erdoor. Giet eventueel vocht af. Breng op smaak met versgemalen peper. 4. Pel de eieren en halveer ze. Halveer de bagels. Bestrijk ze met het roomkaasmengsel en beleg de bagels met spinazie, gerookte zalm en een ei. BEVAT P.P. 2479 KJ/593 KCAL, 31 GR VET WAARVAN 12 GR VERZADIGD, 44 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 5 GR SUIKERS, 32 GR EIWIT, 4 GR ZOUT EN 6 GR VOEDINGSVEZEL Vier Pasen met Appelsientje Bij Pasen hoort natuurlijk Appelsientje. Onze Appelsientje Sappen zijn gemaakt van 100% puur sap van het beste zongerijpte fruit en verder niets. En dat proef je. Nu ook met een nieuwe handige dop waarmee het pak nog makelijker open gaat. Dirk Dirk3131

Dirk folders

Meest bekeken advertenties