Upload de ontbrekende folder

Dirk folder - pagina 49 - NIET LANGER GELDIG *

Dirk folder - pagina 49 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 49 ... 79
Dirk-aanbieding. Pagina 49.
1 ... 49 ... 79

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van - tot en met -. We hebben 78 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 78. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Dirk
Bekijk meer
 
 
Koningsdag Hoera, onze koning is jarig! Dat moet gevierd worden met deze feestelijke cheesecake. ‘Oranje boven’ cheesecake tussendoortje - 8 pers. 45 min. (+ 4 uur wachttijd) n n n n n n n n n n n 300 gr bitterkoekjes 80 gr boter 5 blaadjes gelatine 200 gr witte chocolade 2 sinaasappels 250 g diepvriesmango 230 gr suiker 1 takje rozemarijn 200 ml slagroom 400 gr verse roomkaas (bakje á 200 g) extra nodig: springvorm Ø 24 cm, bakpapier, keukenmachine, rasp, zeef, handmixer, satéprikker 1. Bekleed de bodem van de spring- vorm met bakpapier. Maal 300 gr bitterkoekjes in de keukenmachine tot kruimels. Smelt in een steelpan de boter en meng door de koekkruimels. Verdeel het mengsel over de bodem van de springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel (of de bodem van een glas). Laat de bodem hard worden in de koelkast. 2. Week de gelatine in koud water. Hak de witte chocolade grof. Smelt de chocolade au bain-marie in een kom boven een pan kokend water. 3. Rasp de schil van de sinaasappels en pers ze uit. Verwarm in een steelpan de helft van het sap met 2 el sinaasappelrasp en los hierin de gelatine al roerend op. Laat afkoelen in een kom. 4. Breng in dezelfde steelpan het resterende sinaasappelsap en -rasp, met de mango en 150 gr suiker aan de kook. Kook het fruit op laag vuur in 10 minuten zacht. Prak het fruit met een vork, voeg het takje rozemarijn toe en laat nog 2 minuten trekken. Verwijder de rozemarijn. Druk de mangopuree met een houten lepel door een fijne zeef in een kom. Zet koud weg. 5. Klop met de handmixer de slagroom met 80 gr suiker lobbig. Klop de roomkaas los met het sinaasappel-gelatinemengsel. Spatel er voorzichtig de slagroom door. Voeg de gesmolten chocolade toe en spatel tot een romig geheel. 5. Schep het roomkaasmengsel op de taartbodem in de springvorm. Lepel de sinaasappel- mangosaus erover en maak met een satéprikker mooie krullen in de vulling, zodat een marmerpatroon ontstaat. Laat de taart minimaal 4 uur opstijven in de koelkast. 6. Verwijder de springvorm. BEVAT P.P. 3461 KJ/827 KCAL, 44 GR VET WAARVAN 25 GR VERZADIGD, 95 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN 83 GR SUIKERS, 11 GR EIWIT, 0 GR ZOUT EN 2 GR VOEDINGSVEZEL Dirk 49

Dirk folders

Meest bekeken advertenties