Gamma winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Gamma, inclusief de locaties van Gamma en de normale openingstijden van Gamma. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Gamma.


Gamma folders
Gamma folders
Gamma folders

OVER GAMMA

De Gamma werd in 1971 opgericht en was gebaseerd op ‘home improvement centers’ in Amerika nadat een aantal handelaren in bouwmaterialen een studiereis naar Amerika hadden gemaakt. Op 11 mei 1971 opent de eerste Gamma-winkel in Breda. De belangrijkste doelgroep waren de kleine aannemers, maar deze kwamen niet. De ‘gewone’ klanten kwamen wel en toen werd het meer een detailhandel. De focus ligt in het heden nog steeds op de doe-het-zelver. Er zijn op dit moment 166 Gamma-bouwmarkten in Nederland en 86 in België.

Met 166 bouwmarkten is Gamma de grootste doe-het-zelfmarkt in Nederland en België. Daardoor hoeft er nooit ver gezocht te worden om een filiaal te vinden. Door heel Nederland zijn de winkels te vinden, bijvoorbeeld in Enschede, Lelystad, Maastricht, Nijmegen, Terneuzen en Groningen.

Gamma heeft wekelijks verschillende actie aanbiedingen, zoals bijvoorbeeld korting, 2+1 gratis deals, kortingsbonnen, geen btw-deals en nog veel meer. Dit is allemaal terug te zien de folder van deze week op https://www.gamma.nl. Ook is de folder van volgende week vaak eerder zichtbaar zodat het klussen goed gepland kan worden. De reclame krant is te vinden op de website, in de winkel of in de brievenbus.

Gamma heeft een erg uitgebreid assortiment voor de doe-het-zelver. Dit assortiment bestaat uit topmerken en de kwaliteit is gewaarborgd. Tegenwoordig staat de Gamma bekend als bouwmarkt en tuin aanbieder. Je kunt er bijvoorbeeld ook terecht voor planten voor in huis of in de tuin maar ook voor de verf aanbieding voor binnen of buiten.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ GAMMA

  • Webshop: Als je voor 21:00 besteld, is het de volgende dag in huis als het op voorraad is. Daarnaast wordt het gratis afgeleverd als het bedrag meer dan 40 euro is. Het kan ook voor niks opgehaald worden bij een Gamma-bouwmarkt in de buurt.
  • Productaanbod: Alle topmerken van topkwaliteit als het gaat om doe-het-zelf producten en tuinartikelen zijn bij de Gamma te vinden.
  • Aandacht voor milieu: Ze bieden de beste materialen aan met aandacht voor het milieu. Zo is er een ruime selectie aan producten met het Klus Bewust Label en geven ze online tips om bewust te klussen.
  • Aantal winkels: 166 winkels in Nederland en nog een 86 in België is de reden waarom GAMMA de grootste is in deze landen. Het zal hierdoor niet snel gebeuren dat er niet een in de buurt zit.
  • Advies: Op de website zijn verschillende video’s en artikelen te vinden die uitleggen hoe bepaalde acties het beste uitgevoerd kunnen worden. Dit is toch wel heel fijn als je het zelf niet weet.

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

De Gamma-website geeft hier een alfabetisch overzicht van alle winkels in Nederland. Als er vervolgens doorgeklikt wordt op een specifieke vestiging, dan worden gegevens zoals openingstijden, bijzondere openingsdagen, het telefoonnummer en de verschillende services zichtbaar. Ook is er een link naar Google Maps om precies te zien waar de winkel zit. De openingstijden per filiaal zijn erg verschillend, dus bekijk deze online om zeker te zijn dat het filiaal geopend is.