w
inter
ANNAHAVES
MODUS OPERANDI
Modus Operandi is een spectaculair kookboek zoals deze nog niet
eerder is verschenen. Dit boek is speciaal voor de Big Green Egg
geschreven. Auteur Michèl Lambermon brengt in dit boek van 4,6 kilo
en 322 recepten een ode aan de Big Green Egg. Alles in dit boek, van
de recepten en de verhalen tot de prachtige beelden; het is één brok
inspiratie om tot een nieuwe manier van koken te komen. Met de door
u gekozen bereidingstechniek, ingrediënten en gevoel voor smaak
wordt elk gerecht uiteindelijk uw eigen Big Green Egg signature dish.
Modus Operandi wordt na verloop van tijd een persoonlijk exemplaar
dat je generatie op generatie doorgeeft.
Hardcover 848 pagina’s | 51115660 178,90
RUBY’S CHERRY CHAI
NEW MOULDS IN TOWN.
BE CREATIVE!
Met deze siliconen 3D-mallen maakt u eenvoudig
de mooiste creaties van bijvoorbeeld ijs, mousse of
semifreddo, maar ook van gebakken producten als
cake. De mallen kunnen temperaturen van -60°C tot
230°C verdragen en zijn daarnaast geschikt voor
de magnetron en vaatwasser. Het siliconenmateriaal
is geur- en smaakloos en neemt geen smaken op.
Silicone mal n.12 egg 30
62174800 | 30 ml 14,65
Gebruik bijvoorbeeld de promise mal
voor deze Ruby’s Cherry Chai.
Silicone mal quenelle 10
62174790 | 10 ml 14,65
Silicone mal n.6 promise 65
62174760 | 65 ml 12,30
20-1-2021
about:blank
Bekijk hier de recepten
waarin deze mallen
worden gebruikt.
about:blank
22
1/1
Silicone mal bloom 120
62167420 | 120 ml 17,10