[EGG]CEPTIONAL
w
Door een ei te mengen met diverse
ingrediënten (zoals bijvoorbeeld ham,
gerookte zalm en kaas) en deze in
de coddler te garen (circa 13 minuten
in kokend water) serveert
u een lekker & attractief
gerechtje/hapje.
Leonardo Kookei
62168810
per stuk 7,50
Kookboeken zijn er in alle smaken,
geuren en kleuren. De syllabus
van Hotelschool Ter Duinen,
opgebouwd uit jarenlange
ervaring en duizenden losse notities,
werd gebundeld in dit luxueuze
boek Koken - Handboek Ter
Duinen. Met deze recepten leerden
Jeroen Meus, Piet Huysentruyt, Peter
Goossens en Geert Van Hecke koken!
Hardcover – 479 pagina’s
51115630 27,50
inter
ANNAHAVES
NATUURLIJK...
Een natuurlijke uitstraling op tafel; dat bereikt u met het Cheforward melamine Iris
servies. Deze serviesserie is vanwege haar geringe afmetingen perfect in te zetten voor
tapasgerechten. Voor een trendy, neutrale tafelsetting dat toch warm oogt! Niet te
onderscheiden van aardewerk, licht en gewicht en dus zeer geschikt tijdens een
drukke service.
Cheforward melamine serviesserie Iris
Bord Iris diep vierkant
Bord Iris diep
62173580 | 10 cm 6,50
62173510 | 10 cm 5,95
62173590 | 15 cm 8,50
62173520 | 15 cm 9,50
62173570 | 20 cm 12,95
36
180 unieke
patisserie
recepten!
Welkom in de wereld van patisserie bestaat
uit 180 unieke recepten waarmee u de week
wel doorkomt! Christophe Felder, virtuoos en
gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen,
was 23 jaar lang chef-patissier van het chique
Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem
en beslag, met de aroma’s van vanille, boter en
specerijen, met kleuren en smaken en met sappig
fruit vormt voor hem een permanente bron van
verrukking en is de drijvende kracht achter zijn
creatieve talent. Camille Lesecq bracht zijn
zomervakanties graag door in de Parijse
banketbakkerij van zijn oom. Toen het tijd werd
om een vervolgstudie te kiezen, was er geen
twijfel mogelijk. Hij leerde de kneepjes van het
vak in Caen, waar hij ook zijn mentor Felder
ontmoette. Inmiddels behoort ook Lesecq tot
de top van de patisseriewereld.
Hardcover - 352 pagina’s | 51115580 27,50