Hanos folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 36 *

thumbnail - Hanos-aanbieding -  producten in de aanbieding - zalm, ham, gerookte zalm, kaas, ei. Pagina 36.
36 / 77

* Geldig in alle winkels Hanos

Producten in deze folder

 
[EGG]CEPTIONAL w Door een ei te mengen met diverse ingrediënten (zoals bijvoorbeeld ham, gerookte zalm en kaas) en deze in de coddler te garen (circa 13 minuten in kokend water) serveert u een lekker & attractief gerechtje/hapje. Leonardo Kookei 62168810 per stuk 7,50 Kookboeken zijn er in alle smaken, geuren en kleuren. De syllabus van Hotelschool Ter Duinen, opgebouwd uit jarenlange ervaring en duizenden losse notities, werd gebundeld in dit luxueuze boek Koken - Handboek Ter Duinen. Met deze recepten leerden Jeroen Meus, Piet Huysentruyt, Peter Goossens en Geert Van Hecke koken! Hardcover – 479 pagina’s 51115630 27,50 inter ANNAHAVES NATUURLIJK... Een natuurlijke uitstraling op tafel; dat bereikt u met het Cheforward melamine Iris servies. Deze serviesserie is vanwege haar geringe afmetingen perfect in te zetten voor tapasgerechten. Voor een trendy, neutrale tafelsetting dat toch warm oogt! Niet te onderscheiden van aardewerk, licht en gewicht en dus zeer geschikt tijdens een drukke service. Cheforward melamine serviesserie Iris Bord Iris diep vierkant Bord Iris diep 62173580 | 10 cm 6,50 62173510 | 10 cm 5,95 62173590 | 15 cm 8,50 62173520 | 15 cm 9,50 62173570 | 20 cm 12,95 36 180 unieke patisserie recepten! Welkom in de wereld van patisserie bestaat uit 180 unieke recepten waarmee u de week wel doorkomt! Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma’s van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent. Camille Lesecq bracht zijn zomervakanties graag door in de Parijse banketbakkerij van zijn oom. Toen het tijd werd om een vervolgstudie te kiezen, was er geen twijfel mogelijk. Hij leerde de kneepjes van het vak in Caen, waar hij ook zijn mentor Felder ontmoette. Inmiddels behoort ook Lesecq tot de top van de patisseriewereld. Hardcover - 352 pagina’s | 51115580 27,50

Andere folders Hanos

Net binnengekomen folders