Hanos folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 42 *

thumbnail - Hanos-aanbieding -  producten in de aanbieding - sla, Mascarpone, crème, melk, slagroom, chocolade, witte chocolade, suiker, gelatineblaadjes. Pagina 42.
42 / 77

* Geldig in alle winkels Hanos

Producten in deze folder

 
DIVERSE BEREIDINGEN VAN BLOEDSINAASAPPEL, WITTE CHOCOLADE EN VANILLE Dit gerecht bestaat uit: • mousse van witte chocolade en vanille • gelei van bloedsinaasappel • spuitbare gelei van bloedsinaasappel • gemarineerde bloedsinaasappel • crème van mascarpone en bloedsinaasappel • krokantje van bloedsinaasappel MOUSSE VAN WITTE CHOCOLADE EN VANILLE Benodigdheden: • 6 gram gelatineblaadjes • 100 gram melk • 1 vanillestokje • 240 gram blanc satin chocolade • 250 gram slagroom • s ilicone mal mela, cieglia & pesca 30 62165690 15 vormpjes per stuk 16,95 • s ilicone mal kit the ring 62156210 | 6 vormpjes per stuk 25,60 BOUQUET VAN VANILLE, BLOEDSINAASAPPEL & WITTE CHOCOLADE De bloedsinaasappel past helemaal in het winterseizoen! Samen met de warme smaken van vanille en witte chocolade vormt deze dan ook een verrassend bouquet. 42 Bereidingswijze: • Week de gelatineblaadjes. • Verwarm de melk, laat de vanille hierin trekken en zet een nacht afgedekt in de koeling. •S  chraap het merg uit het vanillestokje en voeg dit toe aan de melk. • Verwarm de melk en los hierin de geweekte gelatine op. • Giet dit op de chocolade en wacht tot deze mooi gesmolten is. • Sla de slagroom lobbig en spatel door de gesmolten chocolade. • Vul de kersenmal en de kleine ring uit de kit the ring mal met de mousse. • Haal de ‘kers’ uit de vorm en steek hierin een satéprikker en plaats terug in de vriezer. GELEI VAN BLOEDSINAASAPPEL Benodigdheden: • 1 gelatineblaadje • 10 gram suiker • 350 gram bloedsinaasappelpuree 41152250 bak 1 kilo 8,50 • 3,5 gram kappa | 25200060 | pot 400 gram 39,65 Bereidingswijze: • Week het gelatineblaadje. • Meng de overige ingrediënten en breng voorzichtig aan de kook. • Haal van het vuur en voeg hier het geweekte gelatineblaadje aan toe. • Dompel de ‘kers’ met satéprikker nu 1 seconde in de warme gelei. Herhaal dit eventueel. Benieuwd naar het gehele recept? Scan dan de code.

Andere folders Hanos

Net binnengekomen folders