Hanos folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 44 *

thumbnail - Hanos-aanbieding -  producten in de aanbieding - puntpaprika, gember, bergamot, panna cotta, room, pasta, blender, keukenmachine, staafmixer. Pagina 44.
44 / 77

* Geldig in alle winkels Hanos

Producten in deze folder

 
RENDANG VAN KALFSWANG MET EEN PANNA COTTA VAN GEROOSTERDE PUNTPAPRIKA Dit gerecht bestaat uit: • panna cotta van geroosterde puntpaprika • rendang van kalfswang • jelly van gember en bergamot PANNA COTTA VAN GEROOSTERDE PUNTPAPRIKA Benodigdheden: • 1 pot geroosterde puntpaprika • zout • 1 dl room •1  6 gram Agar+ 25216000 | pot 300 gram 39,30 • s ilicone mal peperoncino 13 62175320 12 vormpjes per stuk 15,95 Bereidingswijze: • Draai de geroosterde puntpaprika glad in de keukenmachine of blender. • Breng op smaak met zout en voeg een scheutje room toe. • Gebruik 300 gram van het mengsel, voeg de Agar+ toe en roer goed door. • Breng naar 80°C, vul de mal met het mengsel en plaats in de vriezer. • Zodra bevroren, haal de benodigde hoeveelheid uit de mal en laat rustig ontdooien in de koeling. RENDANG VAN KALFSWANG Benodigdheden: •1  pak kalfswang 30804630 | sous-vide gegaard per kilo 26,95 • r endang pasta 25102290 | bak 500 gram 6,45 BOUQUET VAN GEMBER, RODE PEPER & BERGAMOT Een winters bouquet met een Aziatische tintje! De klassieke, smaakmakende combinatie van gember en rode peper met de frisse bergamot zorgt voor een spicy winter. Bereidingswijze: • Verwarm de kalfswang sous-vide. • Haal de kalfswang uit de verpakking en trek in fijne stukken. • Voeg de rendang pasta naar smaak toe. JELLY VAN GEMBER EN BERGAMOT Benodigdheden: • 200 gram bergamotpuree • gembersap • 14 gram creamy gel 25215970 | pot 400 gram 17,45 Bereidingswijze: • Breng de bergamotpuree op smaak met het gembersap. • Voeg de creamy gel toe met behulp van een staafmixer. • Vul een spuitzak of spuitfles en zet koud weg. MONTAGE Benodigdheden: • kalfsjus • verse bergamot • gepoft buikspek Bereidingswijze: • Druk de rendang van kalfswang in een steker en plaats op het bord. • Leg de panna cotta van geroosterde puntpaprika ernaast. •Spuit de jelly van gember en bergamot op het bord. • Schep een beetje kalfsjus naast de rendang. • Rasp als laatste de verse bergamot over het gerechtje en leg er een paar stukjes gepoft buikspek naast. 44

Andere folders Hanos

Net binnengekomen folders