HOVE
OOSTERHOUT
AMBACHTELIJKE JAM UIT HET HART VAN DE BETUWE
Theo van Woerkom’s confituren is een ambachtelijke jammakerij in het hart van
de Betuwe die volgens oud familierecept confituren bereidt. Zij onderscheidt
zich van andere aanbieders door de handmatige bereidingswijze, het koken
in open ketels en door gebruik te maken van uitsluitend de beste grondstoffen
zonder kunstmatige toevoegingen.
Confiture aardbei deli gastronomie
25213880 | pot 1,2 kilo 7,65
Confiture Betuwse kers deli gastronomie
25213890 | pot 1,2 kilo 7,65
Confiture vijgen deli gastronomie
25213900 | pot 1,2 kilo 7,70
DE VROLIJKE NOOT
IN UW GERECHT
Het Belgische Migino uit Hove bereidt
smakelijke noten- en zaadoliën en pasta’s
rijk aan aroma’s op basis van zorgvuldig
geselecteerde grondstoffen en een uniek
productieproces. Vorm met de notenpasta’s
van Migino de basis van uw gerecht.
Hiervoor wordt alleen de beste selectie
noten gebruikt. Na selectie, worden de
noten geroosterd. De duur en temperatuur
van het roosteren is essentieel voor het
uiteindelijke resultaat.
pot 350 gram
Pindapasta 33001010 9,25
Amandelpasta 33000970 11,95
Walnootpasta 33000960 11,95
Pecanpasta 33000980 13,25
DOESBURG
Wij weten waar we de mosterd moeten
halen; in Doesburg natuurlijk.
VAN OUDS ALOM BEKENDE
MOSTERD UIT DOESBURG
Mosterd Doesburgsche
24133215 | pot 600 gram 1,95
WOLVEGA
“In het Friese Wolvega
bakken ze chips als
geen ander.”
TRAFO HANDCOOKED
EKO CHIPS
Met de hand gebakken chips
voor een extra stevige bite en pure
aardappelsmaak. De kenmerken
zijn slow, low en more. Slow, omdat
de chips langer worden gebakken
dan ‘gewone’ chips. Low, omdat het
wordt gebakken op 165°C. More,
voor de bite en smaak.
Eko chips
zak 125 gram 1,55
• barbecue | 28401320
• zeezout & peper | 28400642
• gezouten | 28400633
20-1-2021
about:blank
Bekijk hier
de recepten.
about:blank
1/1
53