SCHALKHAAR
'EEN KWESTIE VAN SMAAK'
Prachtige gele velden, vele hectares groot vol
met bloeiend koolzaad. Geweldig om te zien,
maar koolzaad weet nog meer zintuigen te
prikkelen. Ontdek het met deze topkwaliteit oliën!
Maar liefst 120 Nederlandse koolzaadboeren zijn
aangesloten bij de coöperatie en leveren samen
gezond, smakelijk en regionale koolzaad.
Brassica koolzaadolie
fles 500 ml
• classic | 27399264 6,25
• culinair | 27399273 6,75
"Koolzaad telen hoort net als
water en polders helemaal in
het beeld van Nederland."
KOOL
ZAAD
KOOL
ZAAD
QUIE
TOMASU
BRASSICA
BRASSICA
CULINAIR
TOMASU
THE
TOMASU
SWEET SPESSAC
"Ambachtelijk
geperst in
ZOELEN
de Betuwe."
VAN NOOT TOT OLIE
In de notenperserij van Mobipers in Zoelen
worden Nederlandse walnoten en hazelnoten
geperst tot heerlijke notenolie. De noten
worden ontdaan van hun schil en daama
langzaam geroosterd, zodat de olie meer
smaak krijgt. Hierna worden de noten geperst
in persdoeken. De goudkleurige oliën zijn vol
van smaak en geurig. Gebruik de notenolie in
salades of als toevoeging
aan uw gerechten.
Walnootolie
25216720
fles 250 ml 9,30
walnoten
Hazelnootolie
25216730
Hazelnoot
Walnoot
fles 250 ml 10,70
Gepelde walnoten
28502400
bak 700 gram 12,95
ROTTERDAM
SOJASAUS UIT EEN MICRO-
BREWERY IN ROTTERDAM
Deze Nederlandse sojasaus van Tomasu wordt
gemaakt van tarwe en sojabonen die lokaal
worden gekweekt en met de hand geplukt
zijn. Vervolgens worden ze gecombineerd met
bronwater en grof grijs zeezout. Het fermenteren
en rijpen van de sojasaus duurt minimaal
24 maanden. Er wordt gebruik gemaakt van
speciaal geselecteerde Schotse whiskyvaten, dit
geeft de saus een unieke en rijke smaak. Daarna
wordt de sojasaus uit de vaten geperst en rijpt
deze nog 12 maanden verder voor botteling.
Soy sauce
fles 100 ml 11,40
• soy sauce | 25108400
• sweet soy sauce | 25108410
• sweet spicy soy sauce | 25108420
61