WILD EN GEVOGELTE
S
TRUCTUUR
Vol en vlezig
SMAAK
Krachtig wild
BEREIDINGSTIP
Stoven/low & slow
per kilo
Hertennekbrood
32316413
TIP van
onze POELIER
13,95
S
TRUCTUUR
Botermals na bereiding
SMAAK
Volle wildsmaak
Boerderijhert
BEREIDINGSTIP
Stoven of sous-vide garen
vol van smaak en zeer mals
van structuur
De passie van Nieuw-Zeelandse hertenhouders voor hun dieren is ongekend.
Dit proeven uw gasten zeker terug op hun bord. De herten worden gehouden
door boeren die toonaangevend zijn op het gebied van duurzaam
boerderijbeheer en die hoge normen hanteren wat betreft dierenwelzijn.
Dit boerderijhert bestaat uit vier technische delen van de bout voor het
snijden van uw eigen biefstuk. Dit hertenvlees uit Nieuw-Zeeland is vol van
smaak en zeer mals van structuur.
Wildzwijn delen
Low & slow
32300130
per kilo
19,95
S
TRUCTUUR
Mals na bereiding
SMAAK
Volle wildsmaak
BEREIDINGSTIP
Stoven
per kilo
Zwijnswang
32300090
STRUCTUUR
Mals
HERKOMST
Nieuw-Zeeland
S
TRUCTUUR
Mals
BEREIDINGSTIP
Bakken of grillen
SMAAK
Frisse wildsmaak
per kilo
Boerderijhert
4 technische delen - Nieuw-Zeeland
32312506
9,50
18,
RECEPT
BEREIDINGSTIP
Regeneren
50
Daily Fresh Food
Reepeper
Op Italiaanse wijze
32801900
per kilo
19,95
S
TRUCTUUR
Botermals
SMAAK
Volle wildsmaak
BEREIDINGSTIP
Regeneren
HERTENBIEFSTUK OP
EEN STAMPPOT VAN
GEKARAMELISEERDE WITLOF
Hertensukade
Gegaard
32807540
6
per kilo
20,95