VLEES EN VLEESWAREN
STRUCTUUR
Lekker sappig en mooi gevormd
HERKOMST
Nederland
BEREIDINGSTIP
Ideaal voor shared dining
Mini runderhambugers
8 x 25 gram | 30805480
4,95
STRUCTUUR
Lekker mals en mooie vetbedekking
HERKOMST
Spanje
Smakelijke
vleesdelicatessen
BEREIDINGSTIP
Puur op zijn lekkerst,
garen tot circa 60°C
in de kern
het lekkerste vlees in de
decembermaand
Welke gerechten deze feestmaand ook op tafel geserveerd worden, met
mooi vlees wordt het zeker genieten. Onze slagers hebben hun favorieten
uitgekozen. Wat te denken van een eenvoudig lekkere steak, een verfijnd
gerecht met kalfsoester of een smakelijke shared-dining met plakjes Ibérico
vlees en mini burgers. Natuurlijk staan onze slagers in de vestiging klaar om
het vlees voor u op maat te portioneren. Zo serveert u het lekkerste vlees
tijdens de feestdagen.
Ibérico solomillo
Varkenshaas - zonder ketting
Circa 300 gram | 30185032
per kilo
17,95
STRUCTUUR
Zacht en karaktervol voor kalfsvlees
HERKOMST
Nederland
BEREIDINGSTIP
Kort bruin bakken en
rustig nagaren tot
circa 55°C in de kern
Kalfsoester
Joviander
Circa 180 gram | 30307120
STRUCTUUR
Extra mals door de manier van uitsnijden
HERKOMST
Ierland
HERKOMST
Europa
per kilo
Ierland
Circa 1500 gram | 30379225
22,50
STRUCTUUR
Mooie vetmarmering
BEREIDINGSTIP
Kort aanbakken en serveren met een jus
Runderkogel
per kilo
18,
BEREIDINGSTIP
Om en om bruin bakken
en even laten rusten
50
Runderribeye
Grainfed vaars - geportioneerd
Circa 225 gram | 30305040
per kilo
33,75
STRUCTUUR
Stevige vetbedekking, zonder zwoerd
HERKOMST
Nederland
BEREIDINGSTIP
Langzaam roken met
whisky chips tot een
kern van 84°C
Varkensbuik
Gaasterland
Circa 1500 gram | 30101167
8
per kilo
10,95