magazine
VOORJAARS
2023
a
horec
or de
e vo
gazin
AR
ORJA
T VO REATION
E
H
S IN CHEF’S C
S
VLEE
LAMS CHOICE & NNAHAVE
’S
F
A
E
W
H
C
RS
RJAA
VOO
3
het
vers inaar
voorj
17
1
ar | 20
KAAS
voorja
71
DE
IJS IN
MIE
ONO
GASTR
23
05
EN
DIPP
D
OAR
TTERB
ine |
magaz
Hét
a
atiem
inspir
Het voorjaar is fris, verrassend en met
kenmerkende verse producten een fantastisch
gastronomisch seizoen! Het voorjaar geeft ons
prachtige producten, van de beste kwaliteit
dankzij het vakmanschap van onze
gespecialiseerde partners. Met de pure smaken
van het voorjaar staan we te popelen om de
inspiratie van echte vakspecialisten te delen.
Frisse groenten, heerlijk lamsvlees, verfijnde
delicatessen, stijlvolle tafelaankleding voor
binnen en voor op het terras, verbluffende
gerechten en ga zo maar door.
Vers in het Voorjaar!
CHEF
IER
MMEL
& SO
BU
INSPIRATIE
Wilt u nog meer inspiratie?
Bezoek uw HANOS vestiging
en blader eens rustig
door ons magazine.
3