Voorjaars
Tips
In Groentemenu's
laten sterrenchef
Niven Kunz en Virginie
van Bronckhorst-Kunz van
restaurant Triptyque zien hoe u
veelzijdige gerechten maakt
met groente en duurzame
producten. Van een tafel met
Italiaanse twist met gnocchi
met spinazie, groene asperges
en pittige tomatensaus tot een
Indo-tafel met sajoer bajem,
frikadelpan en kwee klepon.
Maar ook inspiratie voor de
allerlekkerste hapjes en
drankjes, zoals deze groene
aspergequiche.
GROENTE
MENU'S
42
ETENTIES VOOR THIS
YAN NEDERLANDSBESTE
GEDENTECHER
NIVEN KUNT EN VIRGINIE VAN
WITTE ASPERGES
Groentemenu's
Niven Kunz en
Virginie van Bronckhorst-Kunz
Hardcover - 224 pagina's
51116230 32,10
r
RECEPT
OXO
FOOD XPERIENCE
Groene
aspergequiche
Foto: Mitchell van Voorbergen