Hanos folder - van 22-5-2023 t/m 4-6-2023 - NIET LANGER GELDIG - pagina 8 *

thumbnail - Hanos-aanbieding - 22-5-2023 - 4-6-2023 -  producten in de aanbieding - runderpicanha, entrecote, rundvlees, BBQ. Pagina 8.
8 / 33

* Geldig in alle winkels Hanos

Producten in deze folder

 
VLEES EN VLEESWAREN STRUCTUUR Fijne structuur HERKOMST Noord-Duitsland BEREIDINGSTIP Kruid met zout en peper en gaar tot een kern van 48-50°C voor rare, 54-57°C voor medium en 63°C of hoger voor well-done. per kilo Runderpicanha Friesländer Circa 1500 gram | 30309640 TIP van onze SLAGER 18,95 STRUCTUUR Fijne structuur Rundvlees voor fijnproevers bavette van het Friesländer rund Friesländer rund van Danish Crown is rundvlees voor fijnproevers. Het vlees is afkomstig van twee- tot driejarige runderen. De heldere donkerrode kleur en kenmerkende fijne vetmarmering maken het vlees bijzonder sappig en aromatisch. Door de langzame groei in vergelijking met jonge stieren zijn de spiervezels van de vaarzen fijner en het vlees malser. De langzame groei in harmonie met de natuur, het lage botgewicht en de traditionele fokwijze zorgen ervoor dat het vlees extra smakelijk wordt. HERKOMST Noord-Duitsland BEREIDINGSTIP Laat de entrecote op kamertemperatuur komen, kruid met zout en peper, bak bruin in boter en arrosseer regelmatig. per kilo Runderentrecote Friesländer Circa 200 gram | 30309570 24,95 STRUCTUUR Fijne structuur HERKOMST Zweden BEREIDINGSTIP Marineer naar smaak en gaar op lage temperatuur in de oven, sous-vide of op de barbecue. per kilo Varkensbuik Circa 2 kilo | 30101336 STRUCTUUR Grove draad STRUCTUUR Fijne structuur HERKOMST Noord-Duitsland HERKOMST Zweden BEREIDINGSTIP Kort en krachtig bakken, even laten rusten en tegen de draad in snijden. per kilo Runderbavette Circa 1500 gram | 30310160 8,50 12, 95 BEREIDINGSTIP Bak rondom goudbruin en gaar in de oven of barbecue tot een kern van 62°C. Laat minimaal 15 minuten rusten. per kilo Varkensrack Circa 2500 gram | 30181974 11,25 STRUCTUUR Fijne structuur HERKOMST Groot-Brittannië BEREIDINGSTIP Kruid met zout en peper, bak in boter en gaar op lage temperatuur tot een kern van 60°C. per kilo Lamsrump Per 4 stuks verpakt | 30527538 8 17,95

Andere folders Hanos

Net binnengekomen folders