VLEES EN VLEESWAREN
STRUCTUUR
Fijne structuur
HERKOMST
Noord-Duitsland
BEREIDINGSTIP
Kruid met zout en peper en
gaar tot een kern van 48-50°C
voor rare, 54-57°C voor medium
en 63°C of hoger voor well-done.
per kilo
Runderpicanha Friesländer
Circa 1500 gram | 30309640
TIP van
onze SLAGER
18,95
STRUCTUUR
Fijne structuur
Rundvlees voor fijnproevers
bavette van het Friesländer rund
Friesländer rund van Danish Crown is rundvlees voor fijnproevers. Het vlees is
afkomstig van twee- tot driejarige runderen. De heldere donkerrode kleur en
kenmerkende fijne vetmarmering maken het vlees bijzonder sappig en
aromatisch. Door de langzame groei in vergelijking met jonge stieren zijn de
spiervezels van de vaarzen fijner en het vlees malser. De langzame groei in
harmonie met de natuur, het lage botgewicht en de traditionele fokwijze
zorgen ervoor dat het vlees extra smakelijk wordt.
HERKOMST
Noord-Duitsland
BEREIDINGSTIP
Laat de entrecote op
kamertemperatuur komen,
kruid met zout en peper,
bak bruin in boter en
arrosseer regelmatig.
per kilo
Runderentrecote Friesländer
Circa 200 gram | 30309570
24,95
STRUCTUUR
Fijne structuur
HERKOMST
Zweden
BEREIDINGSTIP
Marineer naar smaak en
gaar op lage temperatuur
in de oven, sous-vide of op
de barbecue.
per kilo
Varkensbuik
Circa 2 kilo | 30101336
STRUCTUUR
Grove draad
STRUCTUUR
Fijne structuur
HERKOMST
Noord-Duitsland
HERKOMST
Zweden
BEREIDINGSTIP
Kort en krachtig bakken, even laten rusten
en tegen de draad in snijden.
per kilo
Runderbavette
Circa 1500 gram | 30310160
8,50
12,
95
BEREIDINGSTIP
Bak rondom goudbruin
en gaar in de oven of
barbecue tot een kern
van 62°C. Laat minimaal
15 minuten rusten.
per kilo
Varkensrack
Circa 2500 gram | 30181974
11,25
STRUCTUUR
Fijne structuur
HERKOMST
Groot-Brittannië
BEREIDINGSTIP
Kruid met zout en peper,
bak in boter en gaar op
lage temperatuur tot een
kern van 60°C.
per kilo
Lamsrump
Per 4 stuks verpakt | 30527538
8
17,95