IKEA winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over IKEA, inclusief de locaties van IKEA en de normale openingstijden van IKEA. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief IKEA.


IKEA folders
IKEA folders
IKEA folders

OVER IKEA

Het 75 jaar oude bedrijf IKEA was ooit begonnen in Zweden door Ingvar Kamprad. De naam IKEA is gebaseerd op de eerste letters van de oprichter zijn naam, de eerste letter van de boerderij Elmtaryd waar hij opgroeide en de eerste letter van zijn geboortestad Agunnaryd. Tegenwoordig zit het hoofdkwartier van IKEA in Delft en heeft het bedrijf vestigingen in 52 landen.

IKEA heeft 13 vestigingen in Nederland op strategisch slimme locaties. Dit is gedaan zodat iedereen in Nederland redelijk in de buurt van een IKEA woont. Er zijn IKEA-vestigingen in Breda, Delft, Duiven, Eindhoven en Amsterdam. Een tripje naar de IKEA is altijd de moeite waard en daardoor is het niet erg om er iets verder weg voor te moeten rijden. Mocht het toch te ver weg zijn, dan biedt https://www.ikea.nl ook uitkomst.

De aanbiedingen van de IKEA zijn te vinden in de actie folder of online. In de online catalogus zijn ongeveer 12.000 producten te vinden. Online shopping is een groot onderdeel van het IKEA-concept en is een gemakkelijke manier om IKEA-producten te verkrijgen. Ook online is er om de zoveel tijd sale en kunnen producten met korting besteld worden. Ook heeft IKEA jaarlijks met Black Friday de beste aanbiedingen.

In de furniture catalogus zijn alle meubels te vinden. Keukenartikelen zijn te vinden in de keuken catalogus en ga zo maar door. IKEA heeft bijna altijd de producten op voorraad en anders zijn ze ten alle tijden online of in de winkel te bestellen. Lid worden van de IKEA-family brengt heel veel voordelen met zich mee, zo krijg je exclusieve aanbiedingen te zien, kun je spullen terug verkopen aan IKEA om instore credit te krijgen en ga zo maar door.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ IKEA

  • Altijd voordelig: IKEA biedt artikelen aan tegen lage prijzen en hier komen alle aanbiedingen en sales bovenop om het nog voordeliger te maken.
  • IKEA-family: Fantastische aanbiedingen, verrassingen en zelfs voordelen in het IKEA-restaurant. Ook zijn er heel veel tips en ideeën te verkrijgen voor de inrichting van je huis op de website of tijdens het volgen van een workshop.
  • Duurzaamheid: Tegenwoordig is alle katoen van duurzame bronnen afkomstig, er is alleen nog maar ledverlichting in de winkels te vinden en er liggen 700.000 zonnepanelen op IKEA-gebouwen.
  • Webshop: Een bezoek aan een IKEA-vestiging is de moeite waard en mensen besteden er uren en uren. Ook op de website kan er langere tijd gewinkeld worden en zijn de producten gemakkelijk te bestellen.
  • Assortiment: Alles met betrekking tot huis, tuin en keuken is te vinden bij de IKEA. Ook bieden ze tegenwoordig zonnepanelen en de installatie ervan aan.

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

Alle vestigingen zijn hier te zien. Klik vervolgens verder op de specifieke IKEA-vestiging en zie hier wat de openingstijden zijn. IKEA is (bijna) elke dag open! Omdat niemand voor een gesloten winkel wil komen staan, kan dus beter eerst gecontroleerd worden of het filiaal open is. In de meeste gevallen zijn de vestigingen geopend van 10:00 – 21:00 doordeweeks en 10:00 tot 18:00 op zondag.