IKEA folders en aanbiedingen


Als u op internet op zoek was naar aanbiedingen van IKEA, dan bent u aan het juiste adres. Wij hebben de nieuwste folders van IKEA, waardoor u tijdens het winkelen zeker weten de beste prijzen en acties krijgt. Als u geld wilt besparen door gebruik te maken van de wekelijkse aanbiedingen in de folders van IKEA, en de beste aanbiedingen wilt krijgen van de weekacties van IKEA, dan bent u hier aan het juiste adres.

 

Acties en kortingen bij Ikea

Word lid van de Ikea Family en profiteer van nog meer kortingen

Bij Ikea profiteer je het hele jaar door van kortingen op de meest uiteenlopende producten. Zo krijg je bijvoorbeeld 15% korting op je nieuwe kast, of een gratis montage bij je nieuwe keuken. Zelfs voor een compleet bed is regelmatig een aanbieding te vinden. Er zijn ook telkens producten te vinden die door vernieuwingen goedkoper worden aangeboden. Deze krijg je dus het hele jaar door goedkoper. Je vindt deze acties in de online catalogus, die daarnaast ook gevuld is met inspirerende interieuroplossingen. Deze furniture catalogus, het enige boek ter wereld dat meer wordt gedrukt dan de Bijbel, verschijnt eens per jaar. Daarnaast brengt Ikea geen aparte actie folder uit, dus het loont om de website goed in de gaten te houden. Onthoud om ook altijd eens een kijkje in de koopjeshoek te nemen waar je voor spotprijzen "afdankertjes" kan kopen.

 

Kortingscodes bij Ikea

Ben je op zoek naar een interessante kortingscode voor een korting op je hele bestelling of een product naar keuze? Dit wordt regelmatig door Ikea uitgegeven. Koop je al eens iets bij Ikea, dan krijg je nog meer korting door lid te worden van de Ikea Family. Hiermee profiteer je buiten de sale om van ledenkortingen. Bezoek je een filiaal, dan krijg je met je Ikea Family-lidmaatschap gratis koffie of thee in het restaurant. En dankzij de nieuwsbrief word je als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwste aanbiedingen.

 

Speciale acties tijdens de salesperiodes

Soms worden er speciale acties gehouden. Zo is er een zomeractie waarbij je korting krijgt op een deel van het assortiment tuinmeubilair en accessoires. Tijdens Black Friday profiteer je dan weer van kortingen tot wel 50%. Surf direct naar de website van IKEA en ontdek alle actuele acties en kortingen.

IKEA-winkels
Meest bekeken advertenties

Producten

Winkels