Upload de ontbrekende folder

Intertoys winkels en openingstijden

Intertoys winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Intertoys, inclusief de locaties van Intertoys en de normale openingstijden van Intertoys. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Intertoys.


Letáky Intertoys
Letáky Intertoys
Letáky Intertoys

Over Intertoys
De grootste speelgoedwinkelketen van heel Nederland.

Intertoys bestaat al sinds 1976 en heeft ruim 200 vestigingen in Nederland. Daarmee is de speelgoedwinkelketen de grootste van ons land. Naast de mogelijkheden in de fysieke winkels bestel je ook lekker online je speelgoed in de webshop van Intertoys. Hier vind je speelgoed van LEGO, Pokémon en Barbie, maar ook games voor de Nintendo Switch of andere consoles. Eveneens buitenspeelgoed zoals een hoverboard of een fiets vind je er terug. Met een inkoopafdeling die de trends op de voet volgen en een magazijn met een oppervlakte van ruim 50.000 m² vind je hier gegarandeerd het nieuwste speelgoed. Is het toch moeilijk om te kiezen? Dan is de cadeaubon van Intertoys een fijn idee.


Het assortiment van Intertoys
Bij Intertoys vind je speelgoed van alle bekende merken, waardoor je zeker kunt zijn van hoogwaardige kwaliteit en duurzaam speelgoed. In de winkel zijn er speciale afdelingen voor peuters, jongens en jonge meiden (met onder andere tasjes, nagellak en ander hip meidenspul). Ook op de website vind je gemakkelijk wat je zoekt.

Naast het ruime assortiment zorgt Intertoys er ook voor dat je nooit iets hoeft te missen, ook niet tijdens de drukkere periodes. Zo worden de winkels tweemaal per week bevoorraad en tijdens de Sintperiode zelfs dagelijks. Bestel je iets op de website, dan heb je het vaak al de volgende dag in huis. Bovendien is de bezorging bij een bestelwaarde van € 35 of meer gratis. Ook retourneren is voor Intertoys een niemendalletje.


Winkelen bij Intertoys
Intertoys heeft naast een servicekantoor in Amsterdam ruim tweehonderd vestigingen verspreid over heel Nederland. In enkele steden zoals in Den Haag, Tilburg en Rotterdam vind je extra grote winkels waar zelfs het grote buitenspeelgoed op voorraad is. De openingstijden zijn afgestemd op de reguliere openingstijden: maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 09.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Rond de feestdagen vind je in het grote boek van Intertoys aanbiedingen, hierdoor maken kinderen snel een eigen verlanglijstje. Ook zijn er aanbiedingen rond Black Friday en zijn er seizoensaanbiedingen van populaire merken zoals LEGO. Kijk dus even op de website of er toevallig net een aanbieding loopt!