DE PERFECTE KAASPLANK
voor elk moment
Paiarrop
vijgenconfiture
pot 40 gram
1.33
ROQUEFORT per 150 gram 3,37
De koning onder de blauwaderkazen. Gemaakt van rauwe schapenmelk
en gerijpt in de grotten bij Roquefort in Frankrijk.
GROTTENKAAS per 180 gram 3,68
Een heerlijk, halfzachte kaas uit België die door de rijping zo wegsmelt op je tong.
Door de zachte smaak perfect te combineren met diverse speciaalbieren.
RUSTIQUE CAMEMBERT per 150 gram 2.89
Camembert Rustique is lekker robuust van smaak en tegelijkertijd
romig. Kenmerkend voor deze kaas is dat de zuivel gaat "lopen"
bij het aansnijden.
ECHTE LIMBURGER per 100 gram 2.15
Deze kaas wordt als sinds de 15e eeuw gemaakt
in het land van Herve.
ISTEL JE KAASPLANK EENVOUDIG
SAMEN MET DE VOLGENDE TIPS:
Zorg voor een goede mix. Kies minimaal
1 kaas uit elke categorie: geiten- of
schapenkaas, witschimmelkaas, (half) harde
kaas, rode korstkaas en blauw kaas.
Serveer op kamertemperatuur dan komt de
smaak beter uit.
3 Combineer met iets zoets zoals druiven en
vijgenconfiture.
I
Noten voor een extra bite.
5 Toastjes en knapperig brood maken je plank
compleet. Onze favoriet: Korengoud rustiek
cranberry brood!
10 LEKKER GENIETEN VAN BORRELEN IN HET ZUIDEN
Blue
D'auvergne
per 85 gram
1,00
Port salut
per 150 gram
2,50
Vieux pane
per 150 gram
3,58
Vigepasta
Franse
emmenthaler
per 150 gram
2,02
Gevulde
brie met
bieslook
per 180 gram
2,33