Jumbo folder - 28.7.2018 - 27.8.2018 - NIET LANGER GELDIG

Jumbo folder - 28.7.2018 - 27.8.2018 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 19 ... 97
Jumbo-aanbieding - 28.7.2018 - 27.8.2018. Pagina 19.
1 ... 19 ... 97

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Jumbo, geldig van 28.7.2018 tot en met 27.8.2018. We hebben 96 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Jumbo heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Jumbo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 96. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Jumbo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

IJS& FRUIT kan het dessert voor jou niet groot genoeg zijn? schep er dan nog een bol aardbeienschepiis door en garneer met ingehakte basilicum of munt. Aardbeien-frambozensoep met vlierbloesemsiroop nagerecht 20 min. (+ afkoelen +1 uur wachten) 4 pers 100 g suiker 75 ml vlierbloesemsiroop 250 g frambozen 300 g aardbeien 1 citroen schoongeboend 2 el olijfolie extra vierge zwarte peper met molen & staafmixer of keukenmachine Bruisende zomerfruitsalade met gember en sorbetijs nagerecht 20min. 4 pers 1 Breng in een steelpan de suiker met 125 ml water aan de kook. Los de suiker op en neem de suikersiroop van het vuur. Voeg de vlierbloesemsiroop toe en laat de siroop afkoelen tot kamertemperatuur. 2 Maak het fruit schoon en snijd de aardbeien grof Pureer 200 g frambozen met 250 g aardbeien met de staafmixer of in de keukenmachine Rasp de gele schil van de citroen boven de vruchtenpuree en breng op smaak met 2-3 el citroensap. 3 Voeg de suikersiroop toe aan de vruchtenpuree en zet de soep minstens 1 uur in de koelkast om ijskoud te worden. 4 Schep de fruitsoep in 4 diepe borden. Voeg de rest van het fruit toe. Besprenkel de soep met de olijfolie en bestrooi met een beetje peper naar smaak 1 bakje zachtfruitmix (250 s) 1 cm gemberwortel geschild in dunne plakies 4takjes munt 200 ml prosecco 4 bollen citroensorbetijs Smaakt lekker ris en staat ook nwog eens gezellig 1 Maak het fruit schoon en verdeel met de gember en munt over 4 wijde (wijn)glazen. 2 Schenk er vlak voor het serveren de prosecco bij en schep in elk glas een bol sorbetis voedingswaarde p.p. 101 kcal, vet O g, waarvan verzadigd O g, koolhydraten 14 g, waarvan suikers 14 g, vezels 2 g, eiwit 1 g zout O g Kidstip: laat de prosecco weg en neem feestbubbels (appel) voedingswaarde p.p. 235 waarvan verzadigd 1g, koolhydraten 45 g, waarvan suikers 44 g, vezels 3 g eiwit 1 g, zout O g kcal, vet 5g Zachtfruitmix Handig, zo'n bakje met verschillende soorten zacht fruit, zoals bramen, frambozen en blauwe bessen Wijntip: I Heart Asti 750 ml 5,99 Het zoete van deze lichtzoete bruiswijn gaat perfect samen met de aardbeien UMBO

Jumbo folders

Meest bekeken advertenties