Jumbo folder - 28.7.2018 - 27.8.2018 - NIET LANGER GELDIG

Jumbo folder - 28.7.2018 - 27.8.2018 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 22 ... 97
Jumbo-aanbieding - 28.7.2018 - 27.8.2018. Pagina 22.
1 ... 22 ... 97

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Jumbo, geldig van 28.7.2018 tot en met 27.8.2018. We hebben 96 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Jumbo heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Jumbo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 96. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Jumbo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Zomerkrans met ijs en fruit nagerecht. 15 min. 4 pers. 50 g pistachenoten grofgehakt 2 chocolate cookies 50 a witte chocolade 16 kersen 4 pruimen in partjes 8 bollen slagroomschepijs 1 bakje frambozen (125 g) 100 ml aardbeiendessertsaus 2 takjes munt alleen de blaadjes poedersuiker om te bestrooien 1 Rooster de gehakte pistachenoten in een droge koekenpan goudbruin en schud op een bord. Hak de koekjes grof. Hak ook de chocolade in grove splinters. 2 Verdeel de koekjes, kersen en pruimen in een cirkel van 28-30 cm op een platte schaal. Schep de bollen ijs erop. Bestrooi met de frambozen en chocolade. 3 Maak de ijskrans af met 4 el aardbeiensaus, de pistachenoten en muntblaadjes. Bestrooi met poeder- suiker. Serveer de rest van de aardbeien saus er in een kannetje apart bij. voedingswaarde p.p. 491 kcal, vet 23 g, waarvan verzadigd 11 g, koolhydraten 62 g, waarvan suikers 54 g, vezels 4g, eiwit 7g, zout 0,4g Wijntip: Araldica Moscato d'Asti 750 ml 7,99 De zomerkrans wordt extra feestelijk met deze friszoete wijn met een lichte bubbel. etzu Pei Pêche melba met frambozensaus en amandel nagerecht . 15 min. 4 pers een bord. 2 Halveer de perzikenen verwijder de pit. Leg de perzikhelften op de bolle kant op 4 (dessert-) borden. 3 Schep het ijs op de perziken. Schep wat frambozensaus over het iis en bestrooi met het amandelschaafsel en een beetje poedersuiker 1 bakje frambozen (125 g) 2 el suiker 1 el citroensap 1el amandelschaafsel 2 rijpe perziken 4 bollen vanilleschepijs poedersuiker & zeef 1 Doe de frambozen met de suiker en het citroensap in een steelpan en vet ó g, waarvan verzadigd 4g kook 5 min.zachtjes tot een puree. koolhydraten 28 g, waarvan suikers Wriif de frambozenpuree door een zeef en laat de saus afkoelen. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin en schud op kant van de perzik zodat hij stevig ligt. voedingswaarde p.p. 182 kcal, 26 g, vezels 2 g, eiwit 3 g, zout 0,1g Tip: snijd een dun plakje van de bolle 22 JUMBO

Jumbo folders

Meest bekeken advertenties