Jumbo folder - 1.9.2021 - 31.10.2021 - pagina 22 *

Jumbo folder - 1.9.2021 - 31.10.2021 - pagina 22 *

1 ... 22 ... 125
Jumbo-aanbieding - 1.9.2021 - 31.10.2021. Pagina 22.
1 ... 22 ... 125

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Jumbo, geldig van 1.9.2021 tot en met 31.10.2021. We hebben 124 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Jumbo heeft kortingen op meer dan 2 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Jumbo, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 124. Op deze pagina vindt u aanbiedingen -; echter, deze folder van Jumbo heeft veel aanbiedingen voor producten zoals -. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Jumbo? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Jumbo
Bekijk meer
 
 
De tulband is van zichzelf al een feestelijke verschijning. Wij pimpen 'm nog net een beetje extra. En door appelmoes door het beslag te mengen, wordt-ie heerlijk smeuïg en fris. Kitkattaart met choco crispies gebak · 30 min. (+1 uur oventijd + 30 min. wachten) - 10 pers. Drie lagen biscuit met daartussen gele room. Zo simpel is de basis van deze taart. Met de zebra Kitkats 50 ml halfvolle melk en de choco crispies maak je er een echte showstopper van. 1 pak mix voor biscuitbodem voor taarten (250 g) Appel-peer tulband gebak • 15 min. (+1 uur oventijd +2 uur afkoeltijd) - 12 pers. 4 eieren 10 g roomboter of margarine 1zak mix voor gele room (140 g) 1 pakje smeltchocolade wit (200 g) 3 pakjes Kitkat Zebra (à 3 stuks) 2 zakken choco crispies (à 210 g) 200 g roomboter 175 g rietsuiker PS Voor de foto 2 handperen 4 eieren gebruikten we alleen de gele choco crispies, maar je kunt er natuurlijk ook een regenboogtaart van maken. & mixer bakpapier springvorm (Ø 18 cm) E 250 g zelfrijzend bakmeel 190 g appelmoes (potje à 355 g) 2 tl kardemom 2 el panko 1 zakje glazuur wit (Dr. Oetker, 125 g) 1 citroen & tulbandvorm (2 L) 1 Verwarm de oven voor tot 160 °C. Doe de mix voor biscuitbodem, eieren en melk in een kom en klop met de mixer volgens de aanwijzingen op de verpakking tot een luchtig beslag. 2 Vet de springvorm in met de boter. Leg een stuk mixer bakpapier op de bodem van de vorm en klem de ring vast. Schenk het beslag in de vorm 1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Laat en bak de biscuitbodem in 1 uur gaar in het de boter op kamertemperatuur komen. Vet de tulbandvorm in met boter. 2 Klop midden van de oven. Neem de biscuitbodem uit de oven en laat minimaal 30 min. afkoelen. de boter met de suiker in ca. 4 min. luchtig Haal uit de vorm. 3 Bereid de gele room met de mixer. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de biscuitbodem horizontaal 2 keer doormidden, zodat je 3 lagen biscuit hebt. Leg de onderste helft terug in de springvorm, schep er de helft van de gele room op, leg er de 2° laag op en bestrijk met de rest van de gele room. Dek af met de bovenste biscuitlaag en verwijder de springvorm. 4 Smelt de witte smeltchocolade volgens de aanwijzingen op van ca. 1cm. 3 Voeg al kloppend een voor een de eieren toe. 4 Spatel er het bakmeel, de appelmoes, peer en kardemom door. 5 Verdeel de panko over de binnenkant van de tulbandvorm door hem rond te draaien. Schep het beslag in de vorm en bak de tulband in ca. 1 uur gaar in de oven. 6 Haal uit de vorm en laat minimaal 2 uur de verpakking. Schenk de witte chocolade over de taart en verdeel gelijkmatig over de taart met een spatel, bestrijk ook de zijkanten goed. 5 Breek de Kitkats op de middelste breuklijn doormidden zodat steeds 2 reepjes aan elkaar blijven zitten. Plak ze rechtop tegen de zijkant van de taart voordat de chocolade weer gestold is. Strooi de choco crispies over afkoelen. Verwarm het glazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel over de tulband. Rasp de schil van de citroen en garneer er de taart mee. voedingswaarde p.p. 739 kcal, vet 31 g, waarvan verzadigd 17 g, koolhydraten 102 g, waarvan suikers voedingswaarde p.p. 350 kcal, vet 16 g, waarvan verzadigd 10 g, koolhydraten 46 g, waarvan suikers 29 g, vezels 1 g, eiwit 77 g, vezels 4 g, eiwit 11 g, zout 0,7 g de bovenkant van de taart. 5 g, zout 0,3 g 22 JUMBO Altijd Lage Prijs producten Deze producten zijn van hoge kwaliteit en altijd laag geprijsd.

Jumbo folders

Meest bekeken advertenties