JYSK winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over JYSK, inclusief de locaties van JYSK en de normale openingstijden van JYSK. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief JYSK.


JYSK folders
JYSK folders
JYSK folders

OVER JYSK

Op 2 april 1979 opgericht door Lars Larsen in Aarhus, Denemarken. JYSK-winkels verkopen huishuidartikelen zoals matrassen, meubelen en interieur décor. JYSK is de grootste Deense onderneming die internationaal opereert. In totaal heeft het bedrijf ongeveer 2600 winkels in 50 landen en hebben ze 22.000 medewerkers. In Nederland heeft JYSK bijna 100 winkels en de online winkel op https://jysk.nl.

Met de bijna 100 winkels in Nederland is JYSK op veel verschillende plekken te vinden. De meeste winkels heeft het in en rond Rotterdam, zo’n 14 stuks. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook op veel andere plekken te vinden, zoals bijvoorbeeld Zwolle, Enschede, Amsterdam, Utrecht en Groningen.

De folder van deze week is meteen geldig voor twee weken en is hier online te vinden. Hierin staan heel veel aantrekkelijke aanbiedingen. Het is elke week weer sale met kortingen die kunnen oplopen tot wel 60%. Naast deze wekelijke aanbiedingen zijn er door het jaar heen ook seizoengebonden aanbiedingen. Met de kerst maar ook met Black Friday en dan gaan de kortingen nog verder omhoog.

JYSK heeft veel te bieden qua meubelen en interieur. Zeker in de zomer ligt er veel de nadruk op tuinmeubelen zoals bijvoorbeeld een tuin set met een tuin tafel, tuinstoelen en bijbehorende parasol of een lounge set voor buiten. Daarnaast zijn bedden, tafels en kasten ook gemakkelijk gevonden bij JYSK en dat tegen aantrekkelijke prijzen.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ JUMBO

  • Everyday low price: Elke dag zijn er heel veel producten die altijd tegen de laagste prijs aangeboden worden en dan komen daar ook nog eens de aanbiedingen bij kijken.
  • Click & collect: Met één druk op de knop heb je een geweldige aanbieding gereserveerd die vervolgens in de winkel opgehaald kan worden. Binnen één uur krijgt je te horen of het product ook daadwerkelijk beschikbaar is.
  • Inspiratie: De website staat vol met tips en ideeën om inspiratie op te doen voor binnen- en buiteninterieur.
  • Assortiment: Heel veel verschillende merken van over heel de wereld die allemaal tegen een mooie prijs aangeboden worden.
  • Aantal winkels: Omdat JYSK bijna 100 winkels in Nederland heeft, is er in de meeste gevallen eentje in de buurt en kan er lekker een paar uurtjes geshopt worden.

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

De winkels van JYSK liggen heel verspreid over Nederland. Er kan op de website gezocht worden op postcode, plaats of straat om te zien welk JYSK-filiaal het meest in de buurt zit. Op de kaart zie je vervolgens welke winkels dit zijn, vervolgens klik je op een van deze winkels. Dit geeft een overzicht van de winkel en welke openingstijden deze hanteert. Neem vooral een kijkje omdat de openingstijden per filiaal nog wel eens verschillen.