Kerstmis - aanbiedingen en acties

Bekijk hier de nieuwste acties voor Kerstmis. In Uw Folder hebben we de beste aanbiedingen en acties voor producten die u voor Kerstmis wilt kopen. We hebben de beste acties van uw favoriete merken en we kunnen u helpen om geld te besparen tijdens Kerstmis. Geniet optimaal van Kerstmis met Uw Folder.

Actuele folders

Zinzi folder
{store} folder
 
Geldig in alle winkels Zinzi

Kerstmis - Winkels

Kerstmis

Kerstmis (voornamelijk gebruikt door rooms-katholieken), of kerstfeest (veelal gebruikt door protestanten) is een belangrijk midwinterfeest dat door de geschiedenis heen praktisch overal op de wereld gevierd is. Het kerstfeest wordt in de westers-christelijke wereld en in sommige Kerken van het oosters christendom gevierd op 25 december. De achtergrond van het kerstverhaal begint in de 2e eeuw, waar het voor het eerst benoemd werd. De eerste kerstboom werd opgetuigd in Bohemia in 1812. In veel gebieden zijn er speciale vieringen op de avond voor 25 december (kerstavond, middernachtmis) en/of op 26 december. In Nederland wordt 25 december als eerste kerstdag en 26 december als tweede kerstdag gezien.

Waar de een zal zeggen: “Niets is cooler dan kerstmis”, geeft de ander er niet zoveel om. De een zal zich voorbereiden op de kerst met leuke afbeeldingen, kleurplaten en tekeningen voor de kinderen, liedjes en nog veel meer. Anderen worden daarentegen eerder vrolijk van de Tiny en Lau kerstmis specials. Er zijn in Nederland natuurlijk ook mensen die zich meer op Sinterklaas richten en hun kerst minder expliciet vieren dan een Engelse of Amerikaanse kerstmis. Het is hoe dan ook voor velen een tijd van samenzijn. De keuken rijkt naar de geur van versgebakken kerstkoekjes en kerstbrood en er worden heerlijke maaltijen voorbereid. Daarnaast is kerst ook altijd heel zichtbaar in de winkels. In het centrum is alles mooi verlicht en zijn er speciale aanbiedingen en kortingen te vinden voor alle kerstcadeautjes die je maar kunt wensen.

Aanbod tijdens kerst

Grote winkelketens zoals Lidl, Hoogvliet, Aldi of Nettorama brengen speciale kerstcatalogussen en kortingsfolders uit. Naast eten, valt er onder de bestverkopende kerstitems natuurlijk elektronica, speelgoed en parfums. Online fashion winkels zoals Alternate, Oriflame en anderen proberen nu ook de consumenten te interesseren in hun aanbod. De meest voorkomende kerstcadeaus onder de kerstboom zijn dus mobiele telefoons, televisies, keukenbenodigdheden, speelgoed, sportspullen, kleren en cosmetica.

Kerstinkopen

Het is absoluut de moeite waard om de kerstinkopen goed te plannen. Het is de enige manier om geld te besparen en de wensen van je naasten te vervullen. Uw-folder.nl biedt een fantastisch overzicht van de beste aanbiedingen en kortingen in de folders die uitgegeven zijn door jouw favoriete winkels. Probeer niet alles de laatste seconde te regelen, neem een kijkje online en zie wat er aangeboden wordt in categorieën zoals supermarkten, elektrisch apparatuur of speelgoed!

Net binnengekomen folders