Kwantum winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Kwantum, inclusief de locaties van Kwantum en de normale openingstijden van Kwantum. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Kwantum.


Letáky Kwantum
Letáky Kwantum
Letáky Kwantum

OVER KWANTUM

In 1976 werd in Woudenberg de eerste Kwantumwinkel geopend door Joop Steenbergen. Kwantum is een Nederlandse winkelketen in woonartikelen en is actief in Nederland en België. Doordat het een woonwinkel is, is de winkelketen voornamelijk op woonboulevards te vinden. Het heeft zo’n 110 vestigingen waaronder 13 in België. Alle informatie over de Kwantum is op https://www.kwantum.nl te vinden.

Kwantum filialen zijn vaak een stukje verwijdert van de stad of het dorp, dit omdat ze vaak onderdeel van woonboulevards zijn. Naast 5 filialen om en rond Amsterdam, zijn ze ook te vinden in Utrecht, Tilburg, Ede, Breda en Zwolle. Er zitten meerdere filialen in elk van de provincies van Nederland, hierdoor is het nooit te ver rijden om er een te bezoeken.

De folder is hier online te vinden. De folder staan vol met woonartikelen voor aantrekkelijke prijzen. Veel van deze artikelen worden aangeboden met veel korting en de aanbiedingen zijn erg aantrekkelijk en wekelijks erg verschillend. Ook is er om de zoveel tijd een enorme sale waar erg veel voordeel uit gehaald kan worden, zoals bijvoorbeeld de Black Friday sale elk jaar.

Kwantum heeft alles te bieden als het gaat om interieur voor binnen en buiten. Dus voor alles qua wonen en meubels, zit je goed bij de Kwantum. Ben je op zoek naar nieuwe gordijnen voor in de woonkamer, stoelen voor buiten of juist eetkamerstoelen, laminaat voor het nieuwe project of lampen voor in de nieuwe kinderkamer? Dan kan er voor dit alles bij de Kwantum geshopt worden.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ KWANTUM

  • Laten doen: De Kwantum kan als dienst erg veel voor je betekenen. Zoals bijvoorbeeld vloeren leggen en ramen inmeten.
  • Onlineservice: Een gelikte website die het assortiment op een overzichtelijke manier aanbiedt en dan is het bestellen van de producten ook nog eens heel gemakkelijk.
  • Assortiment: Een verrassend compleet assortiment voor in en om het huis tegen een gegarandeerde laagste prijs.
  • Inspiratie: Ga naar de website en bekijk de Kwantum woonkrant voor leuke ideeën en doe inspiratie op voor de volgende indeling van je interieur.
  • Locaties: Kwantum vestigingen bevinden zich voornamelijk op woonboulevards, ze zijn daardoor gemakkelijk te bereiken en zijn door het hele land te vinden.
     

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

De winkels van de Kwantum zijn hier gemakkelijk op de kaart van Nederland te zien. Om het gemakkelijk te maken, kan er ook gezocht worden op postcode of woonplaats om een vestiging in de buurt te vinden. Per vestiging worden adresgegevens, openingstijden en contactgegevens zichtbaar als er op geklikt wordt. Bekijk voordat je een filiaal gaat bezoeken eerst even op de website voor de actuele openingstijden.