Upload de ontbrekende folder

Leen Bakker winkels en openingstijden

Leen Bakker winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Leen Bakker, inclusief de locaties van Leen Bakker en de normale openingstijden van Leen Bakker. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Leen Bakker.


Letáky Leen Bakker
Letáky Leen Bakker
Letáky Leen Bakker

OVER LEEN BAKKER

In 1918 opende Cornelis Bakker een winkel in garens en stoffen in Rotterdam, zijn zoon Leen Bakker legde in 1953 de basis voor het woonwinkelconcept. Leen Bakker is een keten van meubel- en interieurwinkels. De keten heeft 170 filialen in Nederland, België en op de Nederlandse Antillen.        De filialen zijn voornamelijk te vinden aan de rand van steden waar grote bedrijfspanden te vinden zijn en zijn soms ook gevestigd op een woonboulevard. Natuurlijk is dit allemaal terug te vinden op https://www.leenbakker.nl.

Met het grote aantal vestigingen door heel Nederland is Leen Bakker een van de grotere woonwinkels. Dit betekent dat ze door heel Nederland te vinden zijn en dat is goed voor degene die graag de beste spullen voor in huis wil kopen. De winkels van Leen Bakker zijn onder andere in Almelo, Breda, Hoorn, Duiven, Nijmegen, Zwolle en Tilburg te vinden.

De actie aanbiedingen zijn te vinden in de nieuwe folder. De folder van deze week staat zoals elke week bomvol met producten tegen mooie korting en je vindt er extra kortingscodes om te gebruiken in de winkel. Ook is de folder van volgende week altijd al eerder zichtbaar op de website zodat je vooruit kan denken als het gaat om je interieur. Ook is er om de zoveel tijd de Top 100 sale waar de 100 meest populaire interieur artikelen met hoge kortingen verkocht worden.

Aan verschillende artikelen bij Leen Bakker kom je niks te kort. Denk aan alles met betrekking tot banken & stoelen, bed & toebehoren, gordijnen & raamdecoraties, verlichting, alles voor tuin & buiten en nog veel meer. Als er nog even gewacht kan worden voor het aanschaffen van nieuw interieur, wacht dan vooral op Black Friday bij Leen Bakker want voordeliger ga je het dan bijna niet krijgen.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ LEEN BAKKER

  • Gemak & service: Leen Bakker maakt artikelen op maat voor ieder huis, het heeft een vloerenlegservice en een fantastische bezorgservice.
  • Bezorging: Alles voor 22:00 uur besteld is morgen thuisbezorgd, daarnaast heb je 100 dagen bedenktijd en kan het gratis opgehaald worden in een van hun winkels.
  • Zakelijke klant: Leen Bakker Zakelijk verzorgt veelzijdige projectinrichting voor vakantieparken, zorginstellingen en tijdelijke- en studentenhuisvesting.
  • Inspiratie: Inspiratie voor de tuin, eetkamer, woonkamer, slaapkamer en werkplek is allemaal te vinden op de website.
  • Locaties: Leen Bakker vestigingen bevinden zich voornamelijk buiten de stad of dorp en op woonboulevards, deze zijn daardoor gemakkelijk te bereiken en ze zijn door het hele land te vinden.
     

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

Op de Leen Bakker website kan er binnen een bepaalde straal gezocht worden op de winkels. Kies bijvoorbeeld een straal van 20 km en zie welke winkels bij jou in de buurt te vinden zijn. Vervolgens klik je op deze winkel en dan zie je de adresgegevens, openingstijden en speciale openingstijden. Niet elke Leen Bakker vestiging heeft dezelfde openingstijden, neem daarom een kijkje op de website om een bezoek te plannen.