Leen Bakker folders en aanbiedingen


Als u op internet op zoek was naar aanbiedingen van Leen Bakker, dan bent u aan het juiste adres. Wij hebben de nieuwste folders van Leen Bakker, waardoor u tijdens het winkelen zeker weten de beste prijzen en acties krijgt. Als u geld wilt besparen door gebruik te maken van de wekelijkse aanbiedingen in de folders van Leen Bakker, en de beste aanbiedingen wilt krijgen van de weekacties van Leen Bakker, dan bent u hier aan het juiste adres.

 

Voordelig wonen met kortingen van Leen Bakker

Doe je voordeel met de acties uit de folder van Leen Bakker of shop online in de outlet.

Iedere twee weken staat er bij Leen Bakker een nieuwe folder online. De folder staat boordevol met hoge kortingen op een wisselend assortiment. Misschien vind je in de folder deze week wel aantrekkelijke gordijnen aan een scherpe prijs. En wie weet bevat de folder volgende week een korting op een leuke bank. Onder andere een 1+1-gratisactie en een procentuele korting op een deel van het assortiment komt veelvuldig voor.
 

Sale bij Leen Bakker

Ben je op zoek naar een scherpe aanbieding? Dan is de Sunday Sale heel interessant. Bij de Sunday Sale krijg je 15% extra korting op het hele assortiment, met uitzondering van Prijstopper-artikelen en reeds afgeprijsde artikelen. Dan koop je de items die je al een tijdje op het oog had, maar dan tegen een veel lagere prijs. Eens in de zoveel tijd geeft Leen Bakker daarnaast een aantrekkelijke kortingscode uit. Soms kan die kortingscode zelfs gecombineerd worden met de Sunday Sale. Dat gebeurt echter niet vaak. Het gaat dan bijvoorbeeld om € 5,- extra korting.
 

Speciale aanbiedingen met hoge kortingen

Tijdens Black Friday profiteer je bij deze woonwinkel tot drie dagen lang van zogenaamde Special Deals. Denk hierbij aan kortingen die oplopen tot 70%. Je vindt tijdens zo'n actie aanbiedingen op diverse producten, zelfs voor bijvoorbeeld een compleet bankstel of een kledingkast. Wil je het hele jaar door profiteren van kortingen die oplopen tot 60%? Kijk dan ook eens op de outlet-pagina op de website van Leen Bakker. Hier vind je afgeprijsde producten die uit het assortiment gaan. Zo scoor je bijvoorbeeld aan het einde van de zomer tuinmeubelen tegen een lage prijs. Bekijk de huidige aanbiedingen van Leen Bakker op hun website.

Leen Bakker-winkels
Meest bekeken advertenties

Producten

Winkels