Lidl folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 27 *

thumbnail - Lidl-aanbieding.
27 / 86

* Geldig in alle winkels Lidl

Bekijk meer
 
Perzik-yoghurt plaatcake met fondantbloemen en vers fruit DESSERT BENODIGDHEDEN Voor de cake: • 250 g boter, op kamertemperatuur • 250 g suiker • 4 Kipster eieren • 175 g Griekse yoghurt • 1 biologische citroen, geraspt • 250 g bloem • Snuf zout • ½ zakje bakpoeder • 150 g perzik uit blik, in blokjes • Elektrische mixer • Bakplaat met opstaande rand van 20 bij 30 cm • Bakpapier 8 PERS. 25 MIN. + 50 MIN. OVENTIJD BEREIDINGSWIJZE • Verwarm de oven voor op 175 graden. • Klop de boter met de suiker luchtig met een elektrische mixer. Voeg de eieren één voor één toe totdat ze opgenomen zijn door het beslag. Meng de Griekse yoghurt en citroenrasp door het beslag en klop kort door. • Spatel de bloem, het bakpoeder, zout en de blokjes perzik door het beslag. Bekleed de bakplaat met bakpapier en verdeel het beslag gelijkmatig over de plaat. Bak de cake 50 minuten in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen op een rooster. • Rol de fondant uit op een plank, u kunt de plank licht bestrooien met poedersuiker om plakken te voorkomen. Steek vrolijke lentevormpjes uit de fondant en versier hier de cake mee. Decoreer met vers fruit en serveer aan uw gasten. Tip: serveer met slagroom en munt. Voor de decoratie: • 250 g rolfondant • 150 g vers fruit naar keuze • Uitsteekvormpjes 1.04 PER PERSOON 27

Andere folders Lidl

Net binnengekomen folders