Gevuld borrelbrood
met camembert en snackgroenten
BORREL 6 PERS. 15 MIN.+ 15 MIN OVENTIJD
BENODIGDHEDEN
• 1 Batard brood (naar keuze)
• 200 g verse pesto
• 75 g boter, gesmolten
• 1 teen knoflook,
gepeld en fijngesneden
• 1 camembert
4 takjes tijm
• 4 takjes dille, grofgesneden
• 5 g bieslook, grofgesneden
• 100 g snackkomkommers
• 50 g radijsjes
• 50 g snacktomaten
• 100 g snackpaprika's
BEREIDINGSWIJZE
• Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd in het midden van het brood een cirkel
uit, zo groot als een camembert. Snijd het
brood aan beide zijden kruislings in met een
scherp kartelmes.
• Meng de pesto, boter en knoflook in een
kommetje. Verdeel dit pestomengsel tussen de
inkepingen in het brood.
• Haal de camembert uit de verpakking en
plaats in het midden van het brood. Verdeel
vervolgens de takjes met verse kruiden tussen
de inkepingen en rooster het brood 15 minuten
in het midden van de voorverwarmde oven.
Halveer intussen de snackgroenten.
• Leg het gebakken brood op een plank samen
met de snackgroenten. Verwijder het bovenste
korstje van de camembert, zodat u makkelijk
kunt dippen in de gesmolten kaas.
Tip: serveer dit heerlijke borrelbrood bij de
lenteborrel.
Delicieux
Delicieux
GEITEN
GEITEN
CAMEMBERT
AMEMBERT
Fenegriek 50+
Naturel 50+
LEKKER
150 g
B DEB 150 GRAM
LEKKER VOOR
BU DE BORREL
Geitencamembert
2.59
In de varianten naturel en
fenegriek.
KIJK VOOR MEER LEKKERE LENTE-RECEPTEN OP RECEPTEN.LIDL.NL
1.48
PER PERSOON
oko
OVER
43 LIDL