s-zinin
Picknick
2-
per persoon
Rustiek stokbrood met gemarineerde zalm
rode ui, romana sla en druiven
LUNCH 4 PERS. 15 MIN.+ 15 MIN. WACHTTIJD
BENODIGDHEDEN
BEREIDINGSWIJZE
2 rode uien, in ringen
• Meng voor de marinade de uienringen met de citroenrasp en het -sap.
Breng op smaak met suiker, zout en peper.
1 biologische citroen,
geraspt en uitgeperst
• Verdeel de gerookte zalm over een platte schaal en besprenkel met de
• ½ tl suiker
marinade. Laat het vervolgens 15 minuten afgedekt marineren in de koelkast.
• Zout en peper
• Halveer het stokbrood overlangs. Maak de blaadjes los van de kropjes mini romana
sla. Besmeer de onderkant van het brood met coleslaw en beleg
• 200 g gerookte zalm
• 1 rustiek stokbrood
met blaadjes mini romana sla.
• 1 kropje mini romana sla
• Schik de zalm over het brood en garneer met druiven en dille.
• 200 g coleslaw
Dek het stokbrood af met de bovenkant van het brood en snijd in vieren.
• 50 g witte druiven,
Neem het brood mee naar buiten voor een lekkere lunch 2GO.
in dunne plakjes
• 50 g rode druiven,
in dunne plakjes
• 10 g dille, fijngesneden
KIJK VOOR ZOMERSE RECEPTINSPIRATIE OP RECEPTEN.LIDL.NL 31 LIDL