Lidl folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 13 *

thumbnail - Lidl-aanbieding -  producten in de aanbieding - pastinaak, rodekool, wortels, zalm, zalmfilet, roomkaas, ei, bladerdeeg. Pagina 13.
13 / 61

* Geldig in alle winkels Lidl

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
Delicieux OVENZALMFILET Met paddenstoelensaus asc 300 GRAM VERANTWOORDE KWEEK 300 g asc VENSCHOTEL AMPIGNON GECERTIFICEERD 5.4⁹ 49 Ovenzalmfilet | 2 stuks Verse zalmfilet voor in de oven met een heerlijke saus gemaakt van paddenstoelen. Zalmfilet met paddenstoelensaus uit de oven en plaattaart met pastinaak, wortel, courgette en rode kool Bekijk online! HOOFDGERECHT 4 PERS. 20 MIN. + 40 MIN. OVENTIJD BEREIDINGSWIJZE • Verwarm de oven voor op 200 graden. • Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de bladerdeegvellen er dakpansgewijs op, zodat ze elkaar net overlappen en u een grote plaattaart maakt. Vouw de buitenrand 1 cm om en druk aan met een vork. • Breng de taart op smaak met tijmblaadjes, zout en peper en besprenkel tot slot met wat olijfolie. Bak 40 minuten af in de voorverwarmde oven. • Verdeel de roomkaas over het bladerdeeg en verdeel de groenten eroverheen. Bestrijk de rand van het bladerdeeg met losgeklopt ei. • Bereid de zalm uit de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Plaats deze boven de plaattaart in de oven. • Serveer de zalm met paddenstoelensaus en een stuk plaattaart. • Ris de blaadjes van de takjes tijm. Kijk voor dit recept en andere herfstgerechten op recepten.lidl.nl 13 LIDL 3.71 BENODIGDHEDEN • 6 vellen bladerdeeg • 100 g kruidenroomkaas • 1 rode ui, in ringen • 300 g pastinaak, in plakjes • 1 courgette, in plakjes • ½ rode kool, in reepjes • 200 g wortels, in plakjes • 1 ei, losgeklopt • 10 g tijm • Zout en peper Olijfolie 600 g ovenzalmfilet met paddenstoelensaus • Bakplaat • Bakpapier • Kwastje om te bestrijken

Andere folders Lidl

Net binnengekomen folders