SALADE
4 PERS.
30 MIN.
Rucolasalade met geroosterde aardappelpartjes, courgette en Parmezaan koekjes
BENODIGDHEDEN
BEREIDINGSWIJZE
•
•
•
•
• Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
• Halveer de courgette in de lengte en
besprenkel met olijfolie. Bestrooi met wat
grof zeezout. Rooster de courgettes en bak
aardappelpartjes in hun schil in ca. 20 minuten
goudbruin en gaar.
• Kook intussen de eieren in 4 minuten zacht,
laat schrikken en pel ze vervolgens. Halveer de
cherrytomaten en eieren en laat de fetablokjes
op een zeef uitlekken. Maak de rode ui schoon
en snijd in ringen.
• Rasp de Parmezaanse kaas fijn en maak in een
koekenpan 4 hoopjes. Bak op laag vuur
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
4
4 courgettes
Olijfolie
Zeezout
850 gram aardappelpartjes
in schil
4 eieren
150 g cherrytomaten
200 g fetablokjes
1 rode ui
75 g Parmezaanse kaas
100 g rucola, gewassen
60 ml dressing, naar keuze
Bakplaat
Bakpapier
Zeef
HAH · G1/G2/G3/G4/G5/G6 · 21/2022
Al 25 jaar
totdat er goudgele koekjes ontstaan. Neem ze
vervolgens uit de pan en laat hard worden op
een bord.
• Meng de geroosterde aardappelpartjes met
de rucola, cherrytomaten, rode uienringen
en feta blokjes.
• Verdeel de geroosterde courgettes over de
borden en schep hier de salade op. Verdeel de
gehalveerde eieren en Parmezaan koekjes en
besprenkel met de dressing.
De hoogste kwaliteit